Оти бе не ја викнеш и @Ocajna ?Со неколку велешани и велешанки. Прво со @PticaSelica да издебатираме до каде оди светов , со @Artemisia Vulgaris ако и текне да се врати у Велес, со @бристол ако пак покаже желба за дружба.
Може и со @Nik20 . Тој ќе биде вториот интераш што го знам од форумов. Таман на 21 април, попладне се игра градското дерби, уз пиво може да се испрати во Пабот со пцуење и колнење по играчи, тренери и судии.
Сигурно има уште некои вечешани со кои што сме се нашле на муабет само не ми текнуваат сега.
Еве ја кај мене под јорган неможе да ја избркам од дома,вика да не ја ставате во уста веќе.Од кога и ги замотав сармите друга личност е,ќе ви пратам слика за брзо да ја доловите.Оти бе не ја викнеш и @Ocajna ?
Сега скопјанка сум, у центар се преселивОти бе не ја викнеш и @Ocajna ?
Да ме оправи скроз, светнат цел стан, подот сија, тоа сармите прсти да излижеш како ги свитка. Свака часЕве ја кај мене под јорган неможе да ја избркам од дома,вика да не ја ставате во уста веќе.Од кога и ги замотав сармите друга личност е,ќе ви пратам слика за брзо да ја доловите.
Секако брате, рапот ми е во крв уште од дете,се надевам на дружба во скоро време може МКЦ добар избор .@TaftaCrew поштуваш ли рап? Може некогаш да клатиме глави во МКЦ со едната рака во џеб, а со другата да држиме пиво.
Секако брате, рапот ми е во крв уште од дете,се надевам на дружба во скоро време може МКЦ добар избор .
Таман и јас со @Nik20 сакам да се запознаам, ќе се дружиме.Со неколку велешани и велешанки. Прво со @PticaSelica да издебатираме до каде оди светов , со @Artemisia Vulgaris ако и текне да се врати у Велес, со @бристол ако пак покаже желба за дружба.
Може и со @Nik20 . Тој ќе биде вториот интераш што го знам од форумов. Таман на 21 април, попладне се игра градското дерби, уз пиво може да се испрати во Пабот со пцуење и колнење по играчи, тренери и судии.
Сигурно има уште некои вечешани со кои што сме се нашле на муабет само не ми текнуваат сега.
И ти ли си за Интер?Таман и јас со @Nik20 сакам да се запознаам, ќе се дружиме.
Ич не ми е гајле, доаѓам и јас во Снупи на телешки мускул.Ништо тогаш… чим сте вие по рапот, ја го носам @Ska Maniac у Снупи
Џускајте си вие на тоа наркоманите…
Ние на телешка чорба од сабајле, едно чоканче пред јадење, едно уз јадење, едно после…
Тамам руско првенство даваат од 10. Ќе гледаме Краснодар-Рубин Казан.
Па додека тргнало време за ручек дошло, па пита, па вино..
Е тука веќе ќе го расправаме падот на Западот.. заедно со сите мајстори, ѕидари и остала профи фела одоколу..
Е шо толку трауми…Кој Снупи, кај Блаже Конески ли? Трауми имам од таму!