- Член од
- 1 ноември 2005
- Мислења
- 2.142
- Поени од реакции
- 1.256
Ako nekoj ovde igra shah neka poveli na https://gameknot.com/ jas se vodam kako Solipiper rejting megju 1400 i 1550 .
Зошто е дупли акаунт?Да бришам? Зошто би те избришал?
... па и во фудбал подфорум дојде некој опет дуплич акаунт, а не ти пречи, на форумов има само неколку женски редовни членки наспрам сто мушки, па со нас ,,тетките,, најде да се занимаваш, најди бре некое чупе да се смириш малку,Зошто е дупли акаунт?
Не знам за што станува збор ама фудбал и тетки се добитна комбинација... па и во фудбал подфорум дојде некој опет дуплич акаунт, а не ти пречи, на форумов има само неколку женски редовни членки наспрам сто мушки, па со нас ,,тетките,, најде да се занимаваш, најди бре некое чупе да се смириш малку,
Од вчера учленет а веќе знае кој е интересен а кој не...хмммЈас само со @Darling сакам да се запознам, другите не ми сте интересни.
Ставроооооооо..Ти си пролив досадна. Оток. Да те познавам во живо би направил лоботомија за да заборавам дека постоиш.
значи со никојјас сакам да се запознаам со некој од тука што навива за фк бреша.
Од кај знаеш ти што мене ми пречи а што не?... па и во фудбал подфорум дојде некој опет дуплич акаунт, а не ти пречи, на форумов има само неколку женски редовни членки наспрам сто мушки, па со нас ,,тетките,, најде да се занимаваш, најди бре некое чупе да се смириш малку,
Не зезај, Ставро е отров и заслужува перманентен бан и со право е пријавуван. Нема тема каде што не се курчи со својот "интелект" и тера оф топик.Од кај знаеш ти што мене ми пречи а што не?
Јас само ги следам правилата на форумов за дупли акаунти, а гледам селективна правда тука.
Секој трет новозачленет е дупли акаунт, бугарите вршат терор на форумов ама битно само Ставро е крив пошто им лупа у фаца све на дебилни луѓе и после квичат и го пцујат и го пријавуваат. Не зборам за вас две конкретно, у фудбал има поголеми плачковци.
Уште еднаш @bijons и @pozdrav eden topolВратете се на темата!
Да ја цитирам модераторката со опомената.Вратете се на темата!