Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.351
Поени од реакции
24.028
Режисорот Јвентин Тарантула го најми Лет3 во последниот негов филм,си беше по одамна во Северџанистан,да го игра секташот од Црна Ружа,Мерлин Монро ....
Dobro Vori, ako ne sfati do sega se znaeme so Let, nema potreba da izigravas blagoretardiran.

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
Ф

Флеш

Гостин
Dobro Vori, ako ne sfati do sega se znaeme so Let, nema potreba da izigravas blagoretardiran.
Па добро очигледно е дека знам,само свртев хумор за Лет3 како комичен член и култна фаца на форумов .....А тоа вие што не ви капира вулпата у черепот,не болтирајте .... Ама изгледа вртите толкувања ...

Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.034
Па добро очигледно е дека знам,само свртев хумор за Лет3 како комичен член и култна фаца на форумов .....А тоа вие што не ви капира вулпата у черепот,не болтирајте .... Ама изгледа вртите толкувања ...
Nekako ne razbravme so koj clen bi sakal ustvari da se zapoznaes?

Член од
7 март 2009
Мислења
1.162
Поени од реакции
828
Znaes sto e pohilarious?
Let si se vraboti blagodarenie na forumchevo, vie jadete si pomija :)
Навистина,што работи и која му е професијата,само немој да ми кажеш дека е вработен преку некоја партија како државно чиновниче и сега си игра Солитер на владин компутер(намерно без ј) :pos:

Член од
14 август 2006
Мислења
45.354
Поени од реакции
84.577
Навистина,што работи и која му е професијата,само немој да ми кажеш дека е вработен преку некоја партија како државно чиновниче и сега си игра Солитер на владин компутер(намерно без ј) :pos:
odmana se znae dekago vrabotia vo vlas izatoa go nemaovde

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Се знам со неколку членови, активни и неактивни (преку фб), ама со кого би сакал да се запознаам дополнително, со никој сега за сега. Еве @shutrak и Боб ми се ок, само Боб не е веќе активен. Требаше педерот (Боб) да пише дека ќе дојде во Скопје, ама не пиша.

Не бев активен скоро една година, имам многу релативно нови членови кои се доста пријатни за разговор. (y)

Ф

Флеш

Гостин
Еве гледам никој не сакал да се запознае со @Vori ,само сеуште не знам дали е машко или женско!
Друже,јас со 15 души најмалку се запознав и контактираме приватно од форумот .... Кој ме знае,знае .... Не сум лошко ....:);) Ако сакаш може и на кафе ...Башка слободен сум од работа до петок:kruna::kruna::kruna:

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Друже,јас со 15 души најмалку се запознав и контактираме приватно од форумот .... Кој ме знае,знае .... Не сум лошко ....:);) Ако сакаш може и на кафе ...Башка слободен сум од работа до петок:kruna::kruna::kruna:
И јас ќе се запознаев, ама не викаат кога заедно гледаат фудбал, знам дека моите ставови не се популарни во фан клубот. Не сум често во Скопје, ама на следна собиранка може ќе дојдам. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom