Ф
Флеш
Гостин
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![Кафе :coffee: :coffee:](/styles/default/xenforo/smilies/coffee.png)
Не, но би сакала...зошто?Ти ја знаеш Бјонс?
зошто, е вистинското прашањеНе, но би сакала...зошто?
и ја сакам да ги запознаеш сите неранимајковци што не те сакаат на форумСакам да ги запознам сите што не ме сакаат на форумов....сите да ги видам...очи во очи...фејс ту фејс...
![]()
Тука се доста куртони као Џонтра на времето шо беше .... Карактеристики на таков член е омаложување, пцуење,да сврти тема од потребни одговори во насока на "абе торлак еден" ....И ќе се соберат така ....А ликови како Агда,Тончи,Ацид,Спонџ(втора половина),Ѓоко-Кичево,Анчо итн....се светлата страна ....11 години сум тука ....Брат ми е исто член,8 години,познат член ама не коментирам .....Ајде сиктерСакам да ги запознам сите што не ме сакаат на форумов....сите да ги видам...очи во очи...фејс ту фејс...
![]()
Znaes sto e pohilarious?Со Лет3, типот има еднакупа хилариус постови,и со некој од секташиве како Ипсисимус или Хептаграм,само не знам како ќе се појават,дали у старо египетски аутфит ака Илуминати или у некои тренерчиња како оние раперите олд-скул из вери кул![]()
Ќе го активираш со вакви тврдењаZnaes sto e pohilarious?
Let si se vraboti blagodarenie na forumchevo, vie jadete si pomija![]()
A kade se vraboti? Sakam da mu kazam voedno i da go izraduvam. Pretpostavuvam ni toj ne znae i verojatno ke bidi prijatno iznenadenZnaes sto e pohilarious?
Let si se vraboti blagodarenie na forumchevo, vie jadete si pomija![]()
Режисорот Јвентин Тарантула го најми Лет3 во последниот негов филм,си беше по одамна во Северџанистан,да го игра секташот од Црна Ружа,Мерлин Монро ....A kade se vraboti?