Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Ej и со тебе сакав, а ти со мене не.
НЕ!?
:O

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Јас со сите шо пијат ракија и имаат квалитетна ганџа.
Може и со сите добри цури што куцаат убаво по форумов.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Со Out Boy, Cool Hand Luke, bounty_hunter, AlternativeF... покрај останатите кои веќе ги набројав. Имаше уште некој/а ама не ми текнува во моментов. :)

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Со Out Boy, Cool Hand Luke, bounty_hunter, AlternativeF... покрај останатите кои веќе ги набројав. Имаше уште некој/а ама не ми текнува во моментов. :)
Out Boy мисли дека е бесмислено запознавање луѓе од форум, колку што јас знам ... Ќе се намачиш да го убедиш.

енивеј, он топик:

Ми остана Unique Girl - Абе кога јас и ти на кафе? Дај да договориме еднаш веќе! Се нешто ни излегува! :D

Кој друг? Аааа, да, Human! Аме веќе е делумно договорено! Чекам распустот да почне :D

Хммм .... Smart Ass, си за кафе/пиво/ ... чај можеби?

Еј, дојди надуван, да се смеам малце! :D И не заборавај, се договоривме да се пресметаме на Generals, ти ветив, нели? :)

Кој друг? Кој друг? GodHateUsAll, многу ми е интересен и доста паметен како карактер, би ми било драго да го запознаам.

Anthem, друже, мора да свртиме некоја стратегија заедно, да видам колку сум 'рѓосан у тоа поле хехе, било која, твој избор!

Сега за сега, овие ги додавам на веќе долгата листа на луѓе кои би сакал да ги запознаам, а која тек се доградува :D

Leandra, би сакал наскоро да ја запознаам, пред да ми почне вторава серија колоквиуми па да се затворам дома и бел ден да не видам! Веќе изразив желба ама никако да договориме хехе, па се надевам периодов ако си слободна, некаде по твој избор ;)

Поздрав свима! :helou:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Out Boy мисли дека е бесмислено запознавање луѓе од форум, колку што јас знам ... Ќе се намачиш да го убедиш.

Leandra, би сакал наскоро да ја запознаам, пред да ми почне вторава серија колоквиуми па да се затворам дома и бел ден да не видам! Веќе изразив желба ама никако да договориме хехе, па се надевам периодов ако си слободна, некаде по твој избор ;)

Поздрав свима! :helou:
Јас со тебе и аут бој на иста маса,да видам зошто толку си одите нанерв.По пола кило ракија,литро винце и се ќе биде ок :)
Јас имам многу,а сега ме мрзи да ги допишам освен вас двајца.
Се надевам еден убав сончев ден со Кафе дел Мар ќе пијам кафе, а со Дример вино,мислам буре вино :))

Kajgana Shop

На врв Bottom