- Член од
- 27 јуни 2023
- Мислења
- 219
- Поени од реакции
- 600
Значи ако се отвори шанса не би сакал да водиш љубов со неа?Ja vidov na makpetrol industriska stavav nafta pred nekoj mesec, nishto posebno epten mi beshe prosek.
Значи ако се отвори шанса не би сакал да водиш љубов со неа?Ja vidov na makpetrol industriska stavav nafta pred nekoj mesec, nishto posebno epten mi beshe prosek.
Ne be bratu, bi i vlegol ko vlaga u temeli iskreno.. samo kazuvam shto vidovЗначи ако се отвори шанса не би сакал да водиш љубов со неа?
Оваа наполни 18?Прегледај го приврзокот 388196Прегледај го приврзокот 388197Прегледај го приврзокот 388198Прегледај го приврзокот 388199
Мартија не ја препознав пораснала и сега многу ме бендисува.
Да Злате ама тоа значи дека ти си остарел.Оваа наполни 18?
Злате е можда моја генерација а изглеа 10 године постар од мене.Сум те глеал по дваесдвојки. ХахаДа Злате ама тоа значи дека ти си остарел.
Проклетство,какви очи.Прегледај го приврзокот 388542
Прегледај го приврзокот 388543
Прегледај го приврзокот 388544
So zlatcevo sakam da pridonesam do sozivot pomegju belata i crna rasa.![]()
Не можам да замислам црнец да има профилна слика од Заев на аватар на рандом македонски форум.Прегледај го приврзокот 388542
Прегледај го приврзокот 388543
Прегледај го приврзокот 388544
So zlatcevo sakam da pridonesam do sozivot pomegju belata i crna rasa.![]()
why so racist?Не можам да замислам црнец да има профилна слика од Заев на аватар на рандом македонски форум.
Мислам дека не го сфати сарказмот. Ако ти се сметаш за бел а таа ја сметаш за црна тука грешиш. Зошто двајцата сте бели освен секако ако ти не си црнецот а таа белецот.why so racist?![]()
Кејт Денингс, алелуја брате.Onaa kako se vikase ja zaboraviv, igra vo Two broke girls... jaka cicka drzi..