- Член од
- 9 мај 2018
- Мислења
- 1.628
- Поени од реакции
- 2.168
Оваа кутрата гарант не ни очекувала да влези.
Не можам да разберам,мужи со дугачки коси,и бради.Па уште шатиран)))... што е твојот проблем? постави и ти некоја тука, не мора коњ како мојот, постави ти некоја кокошка! ...аман бе Анон све нешто ти смета!
Прегледај го приврзокот 261584
... Jason !
Значи, добро, не спамај. Не мора да не потсетуваш секој месец дека сакаш да те оплоди коњов.
... ќе спамав да постирав една те иста фотка, вака различна фотка не е спам, и одозгора темата е со кого познат „секс“ а не „оплодување“ тогаш ќе постирав фотка со друг критериум
... имаш право поубав е со нешатирана пократка коса и само онака еден, два дена срасната брада!Не можам да разберам,мужи со дугачки коси,и бради.Па уште шатиран)))
Стварно е лепотан...да бев женско и ја ќе го турев тука.... имаш право поубав е со нешатирана пократка коса и само онака еден, два дена срасната брада!
Прегледај го приврзокот 262022 Прегледај го приврзокот 262023
Signature style,небричен и со дугачка коса,само Љубо мањак,а на овој само ракавички му фалат,и бостан на кванташки да растовара )))))))... имаш право поубав е со нешатирана пократка коса и само онака еден, два дена срасната брада!
Прегледај го приврзокот 262022 Прегледај го приврзокот 262023
Бранка Костиќ, underrated MILF
... е ај без зезанции, дај некој егземплар да видам како предлог, инаку што е лошо да истовара бостан на кванташки? имаме тема за кои дечките се мачат да бидат како него, според тебе темата треба да се преименува од бодибилдинг на „кванташки пазар“ а билдерите „растоварачи“Signature style,небричен и со дугачка коса,само Љубо мањак,а на овој само ракавички му фалат,и бостан на кванташки да растовара )))))))
Не генерализирај сеа,не го врти муабетов.според тебе темата треба да се преименува од бодибилдинг на „кванташки пазар“ а билдерите „растоварачи“
Праски у Росоман да сортира е овој ))))Edward Burns
јас немашеСтварно е лепотан...да бев женско и ја ќе го турев тука.
Ti ke se turese sega ovoj sto si...znam.јас немаше
стварно не те контам што сакаш да кажешTi ke se turese sega ovoj sto si...znam.
Ispiv nekoe pivo vise...ne e bitno, zivotot e ubav.стварно не те контам што сакаш да кажеш