Almeida
поет, мрачна сила, гад
- Член од
- 15 февруари 2015
- Мислења
- 7.563
- Поени од реакции
- 19.993
Од пиво ли стануеш вака emotional?Ispiv nekoe pivo vise...ne e bitno, zivotot e ubav.
Од пиво ли стануеш вака emotional?Ispiv nekoe pivo vise...ne e bitno, zivotot e ubav.
Ја сум нон стоп таков, само морам да ставам маски оти светов не ме трпи таков....и Шива полека си нашла место у моето подземје. Некад ќе ме р'чне некој и толку ми треба....Од пиво ли стануеш вака emotional?
Не се мешам у вкусови, али врска нема момата искрено..Со Јелена Спенџарска!
Жените се како вино...Сериозно у 2020 уште се ложат на Лила и ФАКИНГ Цеца??? Човече...
Да ,ама ако остаиш ,,отворено” и ќе се скисели како вински оцет братуЖените се како вино...
Nilski konj
Тамн за у салата.Да ,ама ако остаиш ,,отворено” и ќе се скисели како вински оцет брату
Sent from my iPad using Tapatalk
Да не се разбереме погрешно, убаво изгледаат се е океј. Секоја чест за годините што ги имаат и што одржуваат витка става и све то. Али ептен ми е аут оф дејт ложење на дотичниве покрај толку убави девојки/жени.. - пеачки, глумици, водителки што и да се - од Балканов ти текнуе... е тоа.Жените се како вино...
Зошто разочаран? Мислиш дека секој има ист вкус како твојот?Тотално разочаран од вкусов на форумов, да ве просветлам малце...
Тетка - Kate Beckinsale
Прегледај го приврзокот 262294Прегледај го приврзокот 262293
Средна - Emmy Rossum (Fiona од Shameless)
Прегледај го приврзокот 262295
Прегледај го приврзокот 262296
Крцкалче - Victoria Justice
Прегледај го приврзокот 262299
Прегледај го приврзокот 262305