- Член од
- 9 мај 2018
- Мислења
- 1.628
- Поени од реакции
- 2.168
Оваа кутрата гарант не ни очекувала да влези.
Не можам да разберам,мужи со дугачки коси,и бради.Па уште шатиран)))... што е твојот проблем? постави и ти некоја тука, не мора коњ како мојот, постави ти некоја кокошка! ...аман бе Анон све нешто ти смета!
Прегледај го приврзокот 261584
... Jason !
Значи, добро, не спамај. Не мора да не потсетуваш секој месец дека сакаш да те оплоди коњов.
... ќе спамав да постирав една те иста фотка, вака различна фотка не е спам, и одозгора темата е со кого познат „секс“ а не „оплодување“ тогаш ќе постирав фотка со друг критериум![]()
... имаш право поубав е со нешатирана пократка коса и само онака еден, два дена срасната брада!Не можам да разберам,мужи со дугачки коси,и бради.Па уште шатиран)))
Стварно е лепотан...да бев женско и ја ќе го турев тука.... имаш право поубав е со нешатирана пократка коса и само онака еден, два дена срасната брада!
Прегледај го приврзокот 262022 Прегледај го приврзокот 262023
Signature style,небричен и со дугачка коса,само Љубо мањак,а на овој само ракавички му фалат,и бостан на кванташки да растовара )))))))... имаш право поубав е со нешатирана пократка коса и само онака еден, два дена срасната брада!
Прегледај го приврзокот 262022 Прегледај го приврзокот 262023
Бранка Костиќ, underrated MILF
![]()
![]()
... е ај без зезанции, дај некој егземплар да видам како предлог, инаку што е лошо да истовара бостан на кванташки? имаме тема за кои дечките се мачат да бидат како него, според тебе темата треба да се преименува од бодибилдинг на „кванташки пазар“ а билдерите „растоварачи“Signature style,небричен и со дугачка коса,само Љубо мањак,а на овој само ракавички му фалат,и бостан на кванташки да растовара )))))))
![]()
Не генерализирај сеа,не го врти муабетов.според тебе темата треба да се преименува од бодибилдинг на „кванташки пазар“ а билдерите „растоварачи“
Праски у Росоман да сортира е овој ))))Edward Burns
јас немашеСтварно е лепотан...да бев женско и ја ќе го турев тука.![]()
Ti ke se turese sega ovoj sto si...znam.јас немаше
стварно не те контам што сакаш да кажешTi ke se turese sega ovoj sto si...znam.![]()
Ispiv nekoe pivo vise...ne e bitno, zivotot e ubav.стварно не те контам што сакаш да кажеш