Со која од познатите фаци се знаете?

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Дали знаете познати личности?
Глумци, пејачи, луѓе од шоу бизнисот, политичари...
Какви се тие личности? Ви оставиле позитивен, негативен впечаток? Сте се дружеле (се дружите) со некоја позната личност?
Кажете некоја тајна за таа личност:zlo:

Читав на една друга тема и има некој дадено споредба...за тоа, која личност е позната:
„онаа која од рандом 10 души во Македонија ја знае барем 1“

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.441
Марија од М2 :pos:
Фани
Трендо
...
Штознам, за други не ми текнува во моментов... Може ќе ја надополнам листата подоцна :wink:

Тајни, секако - не би откривал.

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Michel Denisot, Amanda Lear. Доста се!!!

А и ја не би откривал тајни. :wink:

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
ОК, не морате тајни, барем кажете какви се... дел од нивниот карактер...

Јас со кој се познавам... еден период работев во радио и колку толку имав допир до дел од луѓето во шоу бизнисот :)

Марјан Стојановски - ОК е... иако не ми остави баш некој 100% позитивен впечаток. Статус на ѕвезда си наметнува - а нема... но во секој случај ОК е...
Елена Петревска - многу е кул. Паметна, интересна личност. Многу комуникативна.
Сум ги запознал и Дарио, Вики Среброва, Гоце Димовски (Синтезис)...

има уште, иако не ми текнуваат :)

Coca-Cola1981

uzivaj vo nepovtorliviot vkus Always CocaCola
Член од
27 јануари 2007
Мислења
417
Поени од реакции
1
pa dosta od glumcite i peaci i peacki takva mi bila srekata da mozam da dojdam do niv i da gi znam, ama da kazuvam tajni i koj konkretno NOPE
SORRY

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
-Seine 92 (“Радован го нема„), со мене учи. Не би сакала вака јавно да серам против него, што сум имала да му кажам, сум му кажала во лице. Па освен тоа што се третира себеси како ѕвезда (и тоа не само во Македонија туку и пошироко), а песните му ги слушаат 6то одделенки... Друго не би зборела. Негативна оцена, во секој случај.
-Марјан Стојановски. Го запознав еднаш во една кафана, си дошол човекот со друштво на пијанка таму, па дечките од бендот што свиреа го замолија да запее една песна (некоја изворно-македонска беше). Му се приближивме со еден другар, чисто за ремет, да му бараме автограм, и се деревме “марјан, те сакаме“ :pos: Цела недела не ја миев раката за да не ми се избрише автограмот :pos: И слика имам дури со него, ама за мое добро не би ја приложувала :pos:
-Диме од “Наше маало„ (ако го прочита ова ќе ме убие:pos:) Брат му на Мали, ако не се сеќавате. Дамјан се вика, другарче од школо многу добро. :)
-Со Калиопи се имам запознаено еднаш како помала. Не се сеќавам баш добро.

Толку ми текнаа...

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Сум се запознал со појќе познати фаци, а муабет со многу помалце имам сеа :)
Се запознав со Гасол, ко беше во Охрид на Европско мислам беше.
Се знам со Бени Шаќири, исто во Охрид се запознавме.
Тоше, Борис Трајанов, и други врвни уметници на сериозна музика, ги запознав дур работев во Охридско Лето, лично и персонално, со шејкинг хендс.
Калиопи и е втора брачеда на стрина ми, се видовме еднаш, и то :pos:
Се знам со градоначалникот на Охрид лично, и си го имам муабетот: по некоја случајност чичко ми е и во иста куќа живејме :)
И секако, си се знам и јас :pos:

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
-елена петревска-супер личност многу позитивна си се изнапраивме муабет!

-тоше проевски-кога бев на скиење на поседок кај братуцетками во крушево и секоја година му одев дома кај него али никогаш не го начекував...и појдов како и секоја година и дома беше...леле кога го видов...па влеговме внатре бидејки се знае со братуцетками се изнапраивме муабет...ми кажуваше кај ке оди ова она...лудило го обожавам...и кога беше во прилеп во космофон дојден и се гледаме двајцата очи во очи и дојде ме гушна и ми вели-евеми го скијањето мое! и јас пукам од радост!

-ламбе алабаковски-исто во крушево во еден локал се запознавме поточно јас го сретнав пред пеење на шак...ми изгледаше онака страмежлив али ок беше...

-марко од дај побрзај-леле колку го сакам! толку е ненормален што не знаев како да си заминам додека беше до мене...ме изнасмеа...се запознавме кај нас во еден локал-респект беше гостин...абе супер....

има и други не ми текнува моментално...

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
PSYtisfaction напиша:
-Диме од ”Наше маало„ (ако го прочита ова ќе ме убие:pos:) Брат му на Мали, ако не се сеќавате. Дамјан се вика, другарче од школо многу добро. :)

Толку ми текнаа...
Тој еден што снимаше едно време,а потоа си отиде од наше мало,ако е тој што го мислам,и јас него го познавам,баба ми и дедо ми од скопје од страната на мајка ми живееа карпош 1 и бевме 2-3 куќи разделени од нив,се знаевме добро и кога идев кај баба ми некој пат и со него зборував и интересен ми беше муабетот,мислам он поголем,ама колку јас сум му бил интересен на него тоа не знам :pos:
A да...и со Калиопи се имам запознаено,некакви роднини била баба ми од скопје преку некој друг бла бла бла не знам као беше ама знам дека онака еден ден се запознав(аф корс кога бев кај баба ми) со неа и ми го подари тогашниот нов албум :pos: :pos:

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Такво "знаење" не се важи, не се ни сеќаваат на вас, вие сте само уште еден нивен фан со кој се поздравиле протоколарно. Ја темава поеќе ја разбирам како познати личности со кои навистина се знаете, контактирате, дружите, шознам.

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Мистичен,преку три куќи што се знам со Дамјан,и роднинската врска со Калиопи преку баба ми и таа не се важи?..ок,можеби не мислеше на мене...инаку онака автограми и цедиња имам добиено од тоше,каролина и елена ристеска но сепак не сум се запознал добро со нив за да ме памтат:toe:

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Пф...шознам..

Марко од „Дај побрзај” ми е многу добар другар...
Игор Џамбазов - Нема зборови што може да го опишат овој генијалец
Тамара Тодевска - ште умрам за неа :)
Бора Чорба - лично и персонално..(пријател е на моите)
Влатко Ѓорчев...партија...
Борис Змејковски (чичко)
Јанко јади бурек
Зуица Лазова...
Бубо Каров
Џака Накот
Пикисипи
Александар Ношпал
.....

Ај ако ми текне уште некој ќе допунам...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom