Со кого се познавате од форумов?

WalterWhiteTheMethKnight

Генијалец
Член од
19 мај 2010
Мислења
407
Поени од реакции
292
Изглеада не знам никого од форумов, ама има 100.000 луѓе па така да може со познавам со некого ама не знам кој е хаха

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Maarko go dodavam : ))) bratot e zver ;)
Со типов над мене :) Штета на кратко само дека си го барав бусот кој на крај испадна дека тек за 1 саат тргна хахаххаа

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
На листа го додавам Logix:pipi: фино типче, интересно, така малку муабетче свртевме..и ондак то:):back:

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
Па на форумов се познавам со многу деца, како: Bojan Makedonec, Bobi4e, Vojvodi-Tetovo, Tetova, Ballisti_te, Toni_, oldschool, 110%ЗеленоБел, Potok, Зеус и Milanez.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Се запознав со Ди џеј на мое огромно задоволство.За да го опишам ќе ми требаат многу зборови,затоа кратко - одличен физички и психички склоп.Самото тоа што седевме на кафе 5 саати доволно говори :))
Претходно ја запознав Марсовка конечно,но не е веќе на фоурм и нема јавно да споделувам импресии :))

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
пред некој ден се запознав со мони лав реал:back:.прекрасно девојче,доста зборливо :)),не и оди математика...и то.?:pos:

Х

Ханзо

Гостин
Vcera mn gi zapoznav Мањечко (стварно била Мања), stefi, DonJas, неговото замислено другарче од градинка, Iskra и нејзината опседнатост со ставање топчиња во дупчиња и na kraj TonInter zver konecno se zapoznavme ama albanec e.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.712
Поени од реакции
13.404
Vcera mn gi zapoznav Мањечко (стварно била Мања), stefi, DonJas, неговото замислено другарче од градинка, Iskra и нејзината опседнатост со ставање топчиња во дупчиња и na kraj TonInter zver konecno se zapoznavme ama albanec e.
Son you are out of shape! (za topcinjata mislev)
Se zapoznav so Iskra, veseloto dejce. Ah da i Dea ja zapoznav odnovo iako posleden pat minatoto leto se vidovme. I stefi konecno znam koja e, od minatata zbiranka vo Midnight. Ah muzicko muzicko...

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.712
Поени од реакции
13.404
so Dzish konecno! Dzver tip, se utepa od densanje! I konecno po ne znam kolku zbiranki da napraime posaglam muabet so Viktorgg, Care ima uste mnogu temi za razglabuenje.

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Со едно девојче вчера у парк, за кое после ми кажаа дека била Красулка...ако не се лажам :).

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
официјална листа со неколку заборавени (знам дека заборавив некој)

stefi
DonJas
GoD.HateUSaLL
Mrs. Vedder
Dark King
Самара Морган
Тинуле
Емкаа
АлаДин
dh00|
Дегенерик
* BawbiiE *
VeS
grunge_girl
Ш Т Е Т Н И К
ArhangelOFDeath
†GODLIKE†
Fantom
Болиглава
vavio
Smexy_Bit
Maca_Dark
ApocaLypTo
ПараноиК
ChaLL3nGeR
BOBI_KOSA
statusQuO
MaRyJaNe-poison
VIP
маарко
ПараноиК
Natural girl
ada
Maggie капачето!
PoolGirl
Шмекерот
~windy~
Lucybell (или можеби некоја друга луци беше)

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
Ханзо, не е тоа замислен пријател, јас бев тој шо му ја дупна глаата на детето.
Џиш, ништо поврзано со огин.
Искра, hmm, sparkyy.
енд сам мор.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
so Dzish konecno! Dzver tip, se utepa od densanje! I konecno po ne znam kolku zbiranki da napraime posaglam muabet so Viktorgg, Care ima uste mnogu temi za razglabuenje.
Абе не ти се спиеше? Во 4 си пратил пост :) Јас едвај седам сега разбуден...

За денсањето no problem, само кажи кога и каде :) (ама ќе мора да ми покажиш некој потег, од добрите :))

Џиш, ништо поврзано со огин.
Не си го видел во лето, кога треба на жешко да се работи некоја физичка работа :)

А инаку листата за апдејт: Красулка, горецитираните господа.... незнам не се сеќавам повеќе (ми се спие). Се извинувам ако пропуштив некој :)

--- надополнето ---

А да... Го запознав и Дарк Кинг (мада го знаев од порано). Ете те пишав, да не се лутиш :)

Kajgana Shop

На врв Bottom