Со кого се познавате од форумов?

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Апдејт на листата по денешната собиранка... Psyide, Rockenrola, Tинуле, Ханзо.... фак, гарант некој го заборајв и ќе се буни. Нема љутиш 2 сато е по полноќ, а слаб сум со кеш меморија, ми треба еден рестарт.

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Апдејт на листата по денешната собиранка... Psyide, Rockenrola, Tинуле, Ханзо.... фак, гарант некој го заборајв и ќе се буни. Нема љутиш 2 сато е по полноќ, а слаб сум со кеш меморија, ми треба еден рестарт.
Јас, крстеник и незнам уше кој.

Нови кај мене:
Џиш, VIP (ваљда вака е), stefi, Tonchie, Psyside и уше некои ама не ми текнува.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Rockenrolla, Psyside, Mummy return и алтер-егото на Ханзо.
Не праев нешо муабет али се фини.

Член од
14 април 2010
Мислења
628
Поени од реакции
219
Со никој --дај да се запознаеме -може и роднини да испаднеме :P

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.948
И таман кога почнав да мислам дека старите хипици одумираат, го запознав Psyside.
Имам предрасуди кон правниците но верувам во исклучоци и мило ми е што ја запознав Rocknrolla, привлечна млада дама.
За останатите ќе ми треба уште средба-две да ги запамтам, стар човек сум, поѓаволите, не ми иде памтењето.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.477
Поени од реакции
10.206
Со Кирца се знаеме уше од мали...

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Psyside, TheMummyReturns, krstenik, Rockenrolla и Ханзо.

Х

Ханзо

Гостин
Вчера по втор пат ги запознав stefi и statusQuO, потоа Тинуле која збор не изусти...веројатно, Psyside кој по некоја The Usual Suspects логика дојде да се поздрави на крај, Џиш, Крстеник, МумијатаСеВраќа, моето алтер его (нека не лаже оној Дарк Кинг, му правеше муабет на моето алтер его), и уште некои ликови на кои не се сеќавам од неоправдани причини. И ја користам оваа прилика да кажам дека Новинарка е тапа, шахот ни го зема.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.484
Natural Girl, Jenu Girl, VIP, Tinule, Novinarka, RocknRolla, Hanso (на кратко за жал) Dark King, StatusQuO ,Dzish, FilipRonaldo, Stefi, ако не се лажам, Красулка ака (љубителот на Антихрист :pos2:) и Враќањето на Мумијата :)

Се извинувам ако заборавив некого...како што кажа Тончи стари сме :D

Mорам да кажам дека, си поминав опуштено и cool, згора на тоа се начна одлична тематика "Филмови" штета што Wot не беше присустен :)

Поготово пријатен и опуштен момак за дружење е Тончи со кој како што се зарековме, претхoдоно заглавивме до 6 :icon_lol:

П.С. Маракана сакс.....:pos2:

T

theTinule

Гостин
Неам пишано на темава -.-
Од пред собиранка ги знам: stefi, DonJas, statusQuO, GoD.HateUSaLL, DarkKing
Од после собиранка (т.е. сега де) ги знам: Natural-girl, Dzis, Новинарка, Ханзо, ПараноиК, Џену Грл, TonInter, Tonchie, Psyside, RocknRolaa, Maggie капачето!, filipronaldo и Крстеник (со последниве двајца се имаме еднаш во парк видено, пред собиранка). На крај блиц онака, Вештица.

Ааа, да, и ApocaLypto не-модераторот го знам.

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
Еми ај и ја ако не да се пофалам, да не бидам покусо
Stefi
Тинуле
Параноик
Крстеник
(Со горенаведените на блиц беше упознавање)
Ханзо-електраш со тенденција да стане филозоф, мислам дека не утнав, ако утнав:smir:
VIP(ја разбивме трилемата со DonJas)
Tonchie
Psyside(потенцијален гледач на Антихрист:pipi:)
Rocknrolaa-момичето сo Џоли аватар и со добри предлози за филмчиња
Мумијата се враќа-колегата
И толку ми текнува:smir:

girl_girl

пловам на асфалт
Член од
13 јуни 2010
Мислења
913
Поени од реакции
132
Со никој:toe:, ама се надевам во блиска иднина ќе имам прилика да запознаам некој од членовите на форумот

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Конечно денеска со TaMчЕ:):):):):back:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.948
Се запознав со ada? (ада со прашалник). Мноооогу привлечна млада дама, инлигентна, забавна, ме однесе на генерална проба на Koj, Кого. Чест и привилеигија е човек да ја познава во живо.
Плус тоа и таа како и јас има мајка од Кочани :)

Има само две маани, има дечко, и искачањето и е до 12, евентуално 1.

Kajgana Shop

На врв Bottom