Со кого се познавате од форумов?

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
vodkamixx, batistuta, psytisfaction 8)
цел куп месојади!
(ако се земе у предвид дека луѓето ги делам само на тревојади и месојади:lol:)

С

Сатори

Гостин
Goddess of Chaos напиша:
vodkamixx, batistuta, psytisfaction 8)
цел куп месојади!
(ако се земе у предвид дека луѓето ги делам само на тревојади и месојади:lol:)
Јас во која категорија сум?:smir:

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
Лејди Сатори напиша:
Јас во која категорија сум?:smir:
Па мислам дека не си вегетаријанец?
Aма 100% сум сигурна дека спаѓаш у мојата, човекојадци;)

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
сега дознавам дека ги знам Marina`Oh и The`Bitch :salut:

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
so mac so 101 so kengur so toniinter so sohe so batistuta urban busav.. so anton acid go vidov.. :) sve djabolebari :)

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Вчера имав можност да го запознам Серпико. Во право сум била кога велев дека го знам од некаде, чоек познат во градов бе:icon_lol:

А упаљачот (тој со знакот на Кајгана) ќе го добиеш назад кога ќе ми го вратиш мојот (значи никогаш):baeh:

Благодарам за убавата вечер, мило ми е што запознав уште една позитивна и забавна личност:vozbud:

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
...Najnovi Scorpio 20...Spajder i Nippi :) ...sto i znacese nikott cekaj :) :)

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Zemzela ја и на собиранката бев ама не се запознавме таму па ја искористив шансата што вчера двете училишта и гимназијата организираа да одиме на лизгалиштето на два саата и потоа до 4 саат да се шетаме така да знаев дека вчера ќе се собирате за фудбал па тркнавме до игралиштето на јбт со нипи и она се упозна со бушав,маседониан(јас ги знаев од собиранката) и земзела(со кој таму за прв пат се поздравив)а другите (некои од нив ги знаев,некои ми ги претстави бушав но не се поздравив со нив) шо си беа занесени у фудбал не не ни приметија и то

GraFusion

Мрчало Примус Максимус
Член од
21 јуни 2005
Мислења
116
Поени од реакции
0
Tonchie ............... P.Overdrive ........

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Нипи ја запознав последно......аааааааа да и Кенгур сум го знаел 100 години хехехех

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
со бушавиов погоре(у исто основно учефме) ТonInter, Overdrive, шкорпијата,Mac,Маcedonian,Zemzela,S O H E... ако забораиф некој не се љутете! ќе праам едит.

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Конечно се запознав со Годес оф Кеос. Малце испадна посрамежлива и послабо муабетлива отколку што очекував, ама у секој случај, мило ми е што ја запознав.

И што шетнав до Велес :pos:

П.С.Не збори месојадци, јас не јадев десетка со кромид у тоа биртиичето на железничка :pos:

Diabolical !llusion

Магец
Член од
3 август 2006
Мислења
2.238
Поени од реакции
22
СпаЈдеР напиша:
Zemzela ја и на собиранката бев ама не се запознавме таму па ја искористив шансата што вчера двете училишта и гимназијата организираа да одиме на лизгалиштето на два саата и потоа до 4 саат да се шетаме така да знаев дека вчера ќе се собирате за фудбал па тркнавме до игралиштето на јбт со нипи и она се упозна со бушав,маседониан(јас ги знаев од собиранката) и земзела(со кој таму за прв пат се поздравив)а другите (некои од нив ги знаев,некои ми ги претстави бушав но не се поздравив со нив) шо си беа занесени у фудбал не не ни приметија и то
е да!!!Спајдерчо успеа да ми приреди доста добро изненадување,не ми кажа кај ме носи и зошто!!ги оставивме другите да шетаат и наминавме,он си кажа шо се случи,а јас да повторам,Земзела,Бушав,Маседониан...и другите кои беа ептен занесени,мило ми беше и уште ми е :helou:

п.с. да не се чудеа останатите,кои се оние двајца што не оговараат покрај аут-линијата?бтв Мац ќе те биде за домаќин со метлата

Kajgana Shop

На врв Bottom