ју гот а диал! :helou:Скулгрл напиша:Најсвежо запознавање-Кенгурот. Штета што беше на кратко. ама другпат обавезно правиме дабл-дејт.
Да го аднам TonInter во мојата колекција и Мкд Скаут и Никола-swifty и Д Мен:helou:TonInter напиша:Изгледа јас најактивен сум во "упознавањето". Да го аднам и Била Бонг на листата.
:love2:Razorblade Kiss напиша:Eве додека е пресно
Да си кажам дека ги запознав Гижо и Тореадор
Гижо,маица со Iron maiden,mp3 плеерче со метал песни,закон дете(добро не е дете,ама ај да се тешиме дека уште сме деца)Цело време кулираше и си ги рекламираше белите заби.:pos2: Па кога може...Многу убаво се смее,а велат дека секој нема привилегија да ја види смешката на Гижо.Лукинг форвард ту си ју вит лонг хеир.:smir:
Тореадор беше спротивно на тоа што си го замислував,мислев дека ќе биде таков ќутлив и мистериозен цело време,ама не надзборува ситеТој и неговите филозофии...стасавме и до Годзила дури.
И Торч,не сакав да искористам ситуација да те измувам,:pos2: само бев уморна па се потпрев на твоето рамо.Се надевам не замеруваш.И само ако си го изгубил беџот,ќе те отепам.:smir: Ме исплаши човек кога ми го кажа она...зар сум толку нападна?:kesa:
Се испија големи количини на вода,пивото онака групно од нога,никогаш послатко..се на се добро поминавме.
Јас конечно седнувам на компјутер после долгиот патСпаЈдеР напиша:Денес ги запознав Вокер и Димитар,си поминавме ТОП
Прво ми падна смешно бидејќи Димитар ми остави сигнал на мобилниот,потоа јас му се јавив и му реков дека со нипи идеме накај центар,ама ние во центарот стасавме еден ипол саат после тоа,па потоа отидовме да јадеме,а после тоа го баравме димитар низ центарот,кој бај д веј беше пун и едвај се најдовме
Времето измина многу брзо,игравме кошарка,малце муабет,малце карти,малку сок и кога дојде 6 саат не сакав да си идам дома,ама шо да се праи,плановите беа расипани кога ни рекоа дека се учи во понеделник,ама јас доста пишувам на темава...едноставно нели денес се запознав со две познати(на форумов),дружељубиви и интересни личности
хаха... m2, btw треба на кафе да искочиме некад за подобро да се запознаеме...Saladin напиша:Jas denes oficijalno se zapoznav so Necrophilia