Со кого се познавате од форумов?

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Изгледа јас најактивен сум во "упознавањето". Да го аднам и Била Бонг на листата. :pos:

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
Скулгрл напиша:
Најсвежо запознавање-Кенгурот. Штета што беше на кратко.:( ама другпат обавезно правиме дабл-дејт.:)
ју гот а диал! :helou:

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
TonInter напиша:
Изгледа јас најактивен сум во "упознавањето". Да го аднам и Била Бонг на листата. :pos:
Да го аднам TonInter во мојата колекција и Мкд Скаут и Никола-swifty и Д Мен:helou:

[MkD]Scout

~Fade to Black~
Член од
28 јануари 2007
Мислења
1.485
Поени од реакции
9
едит.
Се запознав со уште некои.. TheMan - димитар..
Марио (додуша од порано се знаев со него) bitchar - Милан..Била Бонг ѕверот..научил цс..хехе..
поздрав.

Член од
19 април 2007
Мислења
629
Поени од реакции
37
Најдолго се знам со Swifty(со мене учи),Со [MkD]Scout(се знаеме од пред форумов):),ТonInter,со Billa Bong,со HoRRoRMaN,Со gale vlae итн(да не бидам досаден)...:wink:

R

Razorblade Kiss

Гостин
Eве додека е пресно:)
Да си кажам дека ги запознав Гижо и Тореадор
Гижо,маица со Iron maiden,mp3 плеерче со метал песни,закон дете(добро не е дете,ама ај да се тешиме дека уште сме деца:))Цело време кулираше и си ги рекламираше белите заби.:pos2: Па кога може...Многу убаво се смее,а велат дека секој нема привилегија да ја види смешката на Гижо.Лукинг форвард ту си ју вит лонг хеир.:smir:
Тореадор беше спротивно на тоа што си го замислував,мислев дека ќе биде таков ќутлив и мистериозен цело време,ама не надзборува сите:)Тој и неговите филозофии...стасавме и до Годзила дури.
И Торч,не сакав да искористам ситуација да те измувам,:pos2: само бев уморна па се потпрев на твоето рамо.Се надевам не замеруваш.И само ако си го изгубил беџот,ќе те отепам.:smir: Ме исплаши човек кога ми го кажа она...зар сум толку нападна?:kesa: :)
Се испија големи количини на вода,пивото онака групно од нога,никогаш послатко..се на се добро поминавме.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Не знам дал напишав со Серпико се запознав

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
Razorblade Kiss напиша:
Eве додека е пресно:)
Да си кажам дека ги запознав Гижо и Тореадор
Гижо,маица со Iron maiden,mp3 плеерче со метал песни,закон дете(добро не е дете,ама ај да се тешиме дека уште сме деца:))Цело време кулираше и си ги рекламираше белите заби.:pos2: Па кога може...Многу убаво се смее,а велат дека секој нема привилегија да ја види смешката на Гижо.Лукинг форвард ту си ју вит лонг хеир.:smir:
Тореадор беше спротивно на тоа што си го замислував,мислев дека ќе биде таков ќутлив и мистериозен цело време,ама не надзборува сите:)Тој и неговите филозофии...стасавме и до Годзила дури.
И Торч,не сакав да искористам ситуација да те измувам,:pos2: само бев уморна па се потпрев на твоето рамо.Се надевам не замеруваш.И само ако си го изгубил беџот,ќе те отепам.:smir: Ме исплаши човек кога ми го кажа она...зар сум толку нападна?:kesa: :)
Се испија големи количини на вода,пивото онака групно од нога,никогаш послатко..се на се добро поминавме.
:love2:
А ја у тоа друштфо никого не запознаф, али со водата мислам дека ќе имаме долга и сериозна врска....
:back:
уште ми се спие.
ве сакам сите.

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Денес ги запознав Вокер и Димитар,си поминавме ТОП
Прво ми падна смешно бидејќи Димитар ми остави сигнал на мобилниот,потоа јас му се јавив и му реков дека со нипи идеме накај центар,ама ние во центарот стасавме еден ипол саат после тоа,па потоа отидовме да јадеме,а после тоа го баравме димитар низ центарот,кој бај д веј беше пун и едвај се најдовме :pos:
Времето измина многу брзо,игравме кошарка,малце муабет,малце карти,малку сок и кога дојде 6 саат не сакав да си идам дома,ама шо да се праи,плановите беа расипани кога ни рекоа дека се учи во понеделник,ама јас доста пишувам на темава...едноставно нели денес се запознав со две познати(на форумов
),дружељубиви и интересни личности

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
СпаЈдеР напиша:
Денес ги запознав Вокер и Димитар,си поминавме ТОП
Прво ми падна смешно бидејќи Димитар ми остави сигнал на мобилниот,потоа јас му се јавив и му реков дека со нипи идеме накај центар,ама ние во центарот стасавме еден ипол саат после тоа,па потоа отидовме да јадеме,а после тоа го баравме димитар низ центарот,кој бај д веј беше пун и едвај се најдовме :pos:
Времето измина многу брзо,игравме кошарка,малце муабет,малце карти,малку сок и кога дојде 6 саат не сакав да си идам дома,ама шо да се праи,плановите беа расипани кога ни рекоа дека се учи во понеделник,ама јас доста пишувам на темава...едноставно нели денес се запознав со две познати(на форумов
),дружељубиви и интересни личности
Јас конечно седнувам на компјутер после долгиот пат :)

Значи да повторам: Спајдер, Walker Girl и NIppI се новите на мојот список!

Супер сте сите!!!

п.с. Маги, чекам сликата....

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.969
Ај и јас да се пофалам:)
Конечно да запознаам некој од кајганџии, екстра си поминавме.

Значи ги знам Duffy и Mac)) од пред една година, пак на мај се запознавме, и годинава Спајдер, Димитар и NIppI. :je:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
13.438
Jas denes oficijalno se zapoznav so Necrophilia

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Saladin напиша:
Jas denes oficijalno se zapoznav so Necrophilia
хаха... m2, btw треба на кафе да искочиме некад за подобро да се запознаеме...
Ај некад на некоја собиранка ако се одржува во скоро време...

Kajgana Shop

На врв Bottom