Со кого се познавате од форумов?

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
А под „скоро” кои форумџии спаѓаат?

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Секој ден си пишам дека по некој запознавам мх мх
Сега ја запознав JeCILaDy:vozbud: Па чекам да се смилуваат со mr.wicket да седнат на шанк да си напрајме муабет.

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Ај да пишам официјално со кого се запознав вој извесен период.

Маринче
Катја (Д' Бич)
Андроник
Девилиш
Нинџа
Ортаче
Геџо
Декстерче
Мр. Викет
Баммаргера
Таргет
Батистута
Еци
Пинки*

и уште некој имаше во дружината ама не ми текнува затоа шо јас им се преставував со име исто така и они, а не ги прашав кој ник се.

Мармеладова

Tale of the inexpressible
Член од
21 април 2006
Мислења
1.743
Поени од реакции
184
се знам само со MoNa оти ми е комшивка, а јас не знаев :)

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
ЈАААААССС САКАФ СО bacillus gagous да се запознам, ама кретенско време, не смееф да трошам, утре заминвам на 3 дена, ми дојдоја роднини од Аус, и не успеаф. :(:(

Wuppy

۞HyperBaby۞
Член од
22 мај 2006
Мислења
467
Поени од реакции
1
Ја да си кажам дека се знам и со ЦуЦеНцЕ.

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
денес го запознав на Bacillus gagous

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Види бе цинцари, никој не пишал дека ме упознал, ако ако..... (освен Fortune). :)
Епа денес се вратив од Охрид и таму ги упознав Fortune, Devilish Angel, OrTaCe, deXterche, Marina_oh (ај дека сме нови шо ги упознала, па се срамеше), Bile, Андроник, Gego и JeCiLaDy.

П.С. Девилиш следното лето коа ќе доам Охрид на вратата од Cyber City да има ставено моја слика и да биде пречкртана (божем забрането за Vodkamixx).... :) :)

BAMARGERA

~Blaugrana~
Член од
18 декември 2005
Мислења
875
Поени од реакции
3
ej upoznav miljon dushi u ohrid: devilish ejndzl, divajn, forchn, eko, ortace, bile, dimitarC, bobo, mr.wicket, jecilady, marina_oh, andronik, vardarce, dexterce, gego i uste ednas se pokaza kako fantom FANTOM_OH poso go nemase nigde... :)

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Да бе, ние барај го фантом, нигде го нема, ама го откривме, Грција е на одмор. :)

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Па...многу запознав летово, ако прпоуштам некој нека не се лути:)
Ќе почнам со брачедите Дивајн и Ортаче, vodkamixx, bamagera, Гижо, Dimitarc, Г е џ о, vardarce, Marina Oh, boki, skorpija^m, Eko1.
А посебно ми е драго што ја запознав NeMiRnA...мххх :wink:

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Вчера се вратив од Охрид и од таму планирано ми беше и ги запознав: Devilish, Fortune, Андроник (сите се закон луѓе), сакав и со The Bitch и Marina Oh ама неуспеав да ги најдам.
Вчера бев исто така екстра до Струга да ја најдам Дивајн ама она да ти била спанка и така успеа да се видам и помуабетам со Еко1 и со Геџо.
Ми беше планирано во скопје да се видам со Batistuta, DimitarC и Bammargera ама ги најдов во охрид така да и со нив лично се запознав таму.

Kajgana Shop

На врв Bottom