Со кого се познавате од форумов?

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
113
MaRiNa`Oh напиша:
Денеска Катја, Вардарче, Батистута, Таргет, Димитар, Ортаче, Дивајн, Еко :) Сите се СУПЕР, и не престанаф да муабетам само јас им зборвев таму :):):):)
Како заборавив тоа во постот погоре да го нагласам.:nesvest::wink:
Инаку, јас се знам со Ники и Натуш бе.. кој е ко мене а?:bip:

П.С. Маринче, а кој те создал тебе и зошто?:pos::pos::pos:

Член од
22 јануари 2005
Мислења
980
Поени од реакции
4
Ирис, Катја (Д Бич), Бибика, Јаков, Противпропаганда - ги познавам уште од пред Кајгана (редоследот е по хронологија на личното запознавање, инаку ПП води по виртуелно :)). Со нив функционирам беспрекорно и лично, а не само форумски. Навистина супер луѓе.

Ацева од собиранката и ми дужи кафе у друштво од најмногу уште еден до двајца, покрај нас!!! :) Мене к`о помал срам ми е да и` свртам, значи очекувам таа да ми стори абер (ова е јавна покана и апел!).
Вардарче, Дивајн, Еко, Гарфилд, Ејсид, Мистичен, сите фудбалери и мажоретки (со посебен осврт кон ликот и делото на СкулГрл:)).

Со исклучок од еден-двајца кои и воопшто не сум ги навел, сите други луѓе се феномални пријатели и пријатни за муабет и во живо.

П.С. Им се извинувам ан сите кои не сум ги напишал - ненамерно е, само нека ме потсетат дека се знаеме и ќе бидат додадени на листава.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
OrTacE напиша:
денес на едно многу добро место на еден многу добар настан ги запознав следниве добри личности:

еци
пале
димитарц
таргет
марина
д бич
батистута

и тоа е толку нови се друго беа стари и познати, ама екстра се сите дефинитивно.
Сигурно си видел и една друга форумска личност ама не знаеш :)

Ari

Член од
28 мај 2005
Мислења
35
Поени од реакции
0
licno samo so Police, a drugite mozebi gi znam ali pod tie nikovi ne vo realnosta. Vo realnosta znam nikovi na luge kako Konj, Stoka, Rambo ... A ne kako licnosti od strip.

Cest na tie sto gi koristat vistinskite iminja.

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Еве јас да си кажам. Јас ја сакам Маринче, Маринче ме сакаТ мене (како батко) иако е срамежлива , Катја го сакаТ Тиф и обратно, јас ја сакам Катја (како батко) втор по ред после Тиф (дечкото не го рачунаме), Девилиш си ја сака плажата, Еци незнам кого сака ама мислам дека е некој струмичанец, Пинки+-*/*+ си се сака самата себе си, Ортаче ја сака женска му, Таргет ги сака вицовите и обратно, Декстерче си го сака интернетот, а мајка му го сака него, Геџо мислам дека го сакаТ женска му. Јас специјално ја сакам Фортуне, а мислам дека и она мене ме сакаТ ама не сум сигурен, со еден збор Сашуленце ве сакаТ сите и сите го сакаТ Сашуленце.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Абре јас сум ја знаел Д Бич, а не знаеф дек ја знам...

Dark Angel

Unfaithfull to life...
Член од
14 јули 2006
Мислења
1.081
Поени од реакции
6
Lady Satori i Green Eye. I toa kako gi znam. :)

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Да се пишам и јас, а? Е па се запознав со Еци и Пинки и Маринчето (и баш ми е мило!), а другите секако убаво ги знам од порано.

Сега можам оф топик да? Е па вака да ве прашам, кој сонуваше вчера јапонци, фактори за кожа и црвено сонце? Немора да одговорите, знам дека сите ... лилааа:nesvest:
И друго ... многу ми е криво што бев прилично уморна и неможев да останам повеќе со убавото друштво, но како што се договоривме, сабота ќе надополниме!!!:zlo:

п.с. Вардарац, а јас бе кого сакам? Мамата ... јас ги сакам скоро сите и скоро сите ме сакаат мене, бре ало!:poss:

Mandy

~Carpe florem~
Член од
26 февруари 2006
Мислења
1.578
Поени од реакции
23
Сум го знаела и Crnogorec_mkd :):):):)

Batistuta

..пак од скриен број...
Член од
16 февруари 2005
Мислења
1.945
Поени од реакции
50
MaRiNa`Oh напиша:
Катја, Вардарче, Марина, Ортаче :) Сите се СУПЕР
Интересни фаци, ама за жал немав време да си помуабетам :wink:

Mesaja

Dot.
Член од
14 јуни 2005
Мислења
5.532
Поени од реакции
16
Ја денес се упознах сос Lady Satori, али она ваљда незнае дека ја сум месаја од форум...али како и да е...фина девушка... :):)

Член од
18 јули 2006
Мислења
118
Поени од реакции
1
So dvajca samo ali bi sakal da gi upoznaam site, da vidam sto luge se

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.639
Поени од реакции
19
со јецилејди и бам.... (гоце)

Член од
23 јануари 2005
Мислења
401
Поени од реакции
1
I jas te znam :)

Ari напиша:
licno samo so Police, a drugite mozebi gi znam ali pod tie nikovi ne vo realnosta. Vo realnosta znam nikovi na luge kako Konj, Stoka, Rambo ... A ne kako licnosti od strip.

Cest na tie sto gi koristat vistinskite iminja.
И јас те знам незнам од каде али те знам.:tv:

Kajgana Shop

На врв Bottom