Со кого се познавате од форумов?

С

сашенко

Гостин
Не познавам многу ај ке пробам онака да видам кои се и тие малце

Пред малце разбрав кој бил Снајдер10 сум го познавал, го знам Dback, Volkswagen го знам, Бобо_ох од Охрид, Фаца од фејсбук само, Bobo mind freak ако му е уште така никот, Ацид скоро го запознав, има уште неколку кои слабо пишуваат на форумов и ги нема многу често онлајн (3ца поточно) и тоа е тоа...
Упс и Тончи го знам и то од пред 7 години можда и више.Откако дознав дека тој е тој Тончи на форум го имам видено само два пати и то од далеку и еднаш во автобус во гужватака да немав можност да се претставам тогаш.Иначе нема шанси да ме памти бев детиште тогаш и јас го знаев а не он мене :pos:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Poker-laids,drugar mi e...Po moja sugestija se zacleni ovde,a denes konecno po 2+ godini pisuvanje na msn,fb,skype i se ostalo se zapoznav so RedBlack :D Ubavo vreme pominavme na Vardar rakomet i Vardar-Rabotnicki kosarka,utre odime na fudbal-povtorno na Vardar :D . P.s. se znam i so Teteks_fan^ ,stvarno mnogu se zblizivme u posledno vreme...za pola saat izleguvam so nego
И ? Бидна нешто ? :icon_lol:

HEATHY

BARCA!
Член од
21 јуни 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
154
Се знам со повеќе, ама од нив дали на двајца му ги знам никовите овде, ги знам повеќето на имиња што сум се запознавал во живо :)

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.392
Поени од реакции
25.200
Вечерва запознав неколку форумџии, Naughty by Nature е фин чоек, пријатно ме изненади, како и на форум така и во живо, Антоние седна до нас кон крајот, интересен дечко, ми се свиѓаше неговото друштво, Mac)) го запознав конечно по толку договарања, сврзавме асални муабети за нашата вечна тема - филмовите, и еден дечко со 100 мислења му го заборавив никот, нешто беше ко Zaggy или Zoggy, легендарен лик кој дојде онака "падобрански" и дефинитивно ја одбележа вечерта, кажа дека голема пасија му била да фрла религиозни предмети на балконите од соседите (???), а неговиот цимер на телевизорот пуштал Дизни ворлд 24/7 за да има кој да му зборува додека спие (???) :icon_lol:

В

Вори

Гостин
Од неодамна се запознав со бајги луѓе од форумов.Пред се,поради дружбата и играњето фудбал заедно со нив :)

Oвие луѓе се нови на листата:

Каiser
Nomoregames
lazzy
alek-stuku
Топчe
Тhe Dude
Supervisor
Ghost
Acid
Urban_Mover
Cyber
Kiffla
Фил Ајви
Еl_Matocho
Џену
Cthulhu
Levak

Сигурно имам заборавено некој,ама во глобала се сите со кои игравме изминатиов месец.
Одлични луѓе,пријатни за муабет и дружење,и супер фудбалери пред се :)

K

Khabs Staadnau

Гостин
Со многумина кои, во ретроспектива, подобро и да не сум ги запознал.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.956
Поени од реакции
73.800
Што знам, едно 20-тина и кусур сигурно сум запознал :D
Последни што ги памтам се The Dude и Smokey_the_kid :)

С

сашенко

Гостин
Fallen. да ја додадам
--- надополнето: Nov 22, 2011 2:10 PM ---
Fallen. да ја додадам

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Со чколскиот NaumDB.Засега толку...

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.005
Поени од реакции
5.652
Со чколскиот NaumDB.Засега толку...
Еее, времиња... :)
Ја се знам со iv4e88, Тоше/Word$haker, Боби МКД, Арминаторот (не ми текнува никот сеа :pos:), Тhe Dude, Mac:)), Tomsaso, можда уште некој... горе доле тие :)

Член од
20 мај 2008
Мислења
1.099
Поени од реакции
1.079
Со никој не се познавам...или може со некој ама не го знам под кајгана име :свиркам:

Kajgana Shop

На врв Bottom