Со кого се познавате од форумов?

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Искрено, се надевав дека ќе запознаам повеќе нови членови, но искочија некако малку(бар така мислам), многу сте срамежливи бре!:)
Енивејз, ги запознав Пчелка, Пулгрл, Џиш, Чаленџр, Лорд Драгон ваљда беше:) и едни две девојки што седеа карши мене во Дион и кои овој пат јас се срамев да ги прашам како им е никот на кајгана:kesa:.
Со сексилишс се знаев од претходно ама тоа бидејќи беше блиц, сега асално напраивме муабет, па во запознаени членови ќе ја ставам и неа:pipi:.
Како можев да ја заборавам една од најразиграните личности синоќа?!Красулка!Вери најс ту мит ју:back:
П.С.ако не можеш да ми простиш што сум те заборавила, i know the way to convince you :dance: :vozbud:

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Ете, заборавив да кажам дека се запознав и со Dre@mer и restless

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Ај да пробаме сеа вака...

leandra
evil-betty
џиш
челинџер
виолент - бивша презерва(крст)ив
камиказа скопје
хард
металхамер
Si[M]ona

лее фалат 50 души еј :|*
ај надополнете се :kesa:

M

M del Mar

Гостин
Shorty :pipi:
ChaLL3nGeR:pipi:
апокалипто немодератор
параноик :pipi:
презерватив

фалат уште...не ми текнува сега :toe:

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Shorty,ултра вк(зверот),Викторгг:icon_lol:,Ред Девил,Сајтлер,pio-pzs...:back:

Член од
24 август 2008
Мислења
1.120
Поени од реакции
163
Вакееее....
Прво... се запознав со Џиш, ито за да е поспектакуларно, два пати :) И да, те памтам! :) (до следното запознавање)
Пуосле го сретнав тука негде и ChaLL3nGeR шо уствари и го знаев ама не знаев дек е на форум.
Вештица фајнли! Не ја замислував така али сепак слатко момиченце. :back:
Тончи шо мораше во најнезгодни ситуации да ме сликат.
Maggie капачето, исто фајнли. И Новинарка. И Красулка. Да не викам: „океј момичиња се, иако не праевме муабет“ ... пошо беше на поминвење само и не можевме да се разбериме секако од музика така да ваљда друг пат појќе. Во секој случај мило ми беше.
Си поденсав и со Candy.
После... со армин06, ултра вк ме застана за маичката, бебуш, леандра, ада....
И Точкес да не го заборам, не му мојте во играње то е дефинитивно. :) (Точкест... Пчелка... Ели4ка п4ели4ка, не лажи!!! :pos::pos::pos:)
И тољку мислам. :)
Е да. И Бај Ми и ПараноиК.
Сеа стварно мислам толку...

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Прво со сексилишс 007 (закон цура си, мора да продужиме дружба), рестлес и дример.

Онда Болиглава (ептен ми е мило шо ми пријде, и шо конечно си поврзав лик со никот. Кул скроз :) )Џиш и Борг Дроне (вие двајца скроз ме изнаенадивте пошо тотално друкчије ве замислував), Искра и Марко МЗТ (два пати :pipi:)

Остнатите 10/15 души појма неам кој се пошо не им ги разбрав никовите.

И да, да не ја заборавам косата на Џену. :back:

Член од
24 август 2008
Мислења
1.120
Поени од реакции
163
Абе стојтеее! :) И ТонИнтер :back: Извинење големо.

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Се запознав со
Ред Девил (по 3 години муабети на мсн конечно)
Сајтлер
Хард
Марјан Мики
Камиказа Скопје
Игнокнито
Зиро Стајл
Crazy in love
Џену Грл
Точкест
Дарк Кинг
Магде
Виктор Мак
Новинарка
Тони Интер
Виктор гг
Вештица(не сум сигурен не го слушнав никот баш):)
Зеус
Таму се видов со некои кои ги знаев од претходно
Ссс Столица
Тончи
Зоки Арсенал
Александар`

Можно е да испуштив некој:toe:

Член од
10 март 2009
Мислења
1.300
Поени од реакции
1.161
Да се дополнам и јас од прееска,и да не бидам покусо од вас....:pos2:
Пчелка и Новинарка ми изгледаа највесели.
п.с фала на Пчелка што ме потсети,не и го знаев никот.

T

Tetro

Гостин
и Ада беше тука? не ја видов :nesum:

Леандра дојде да се упознаеме најпрво, со Dzish беше, фин дечко-Битолчанец (подоцна и во Маракана се видовме на подолг муабет). Новинарка, Магде, Стефи, Статускво........ не се сеќавам на друѓите (дали е од пивото или годините) :toe:

ЕДИТ: ја заборавив Красулка :tapp:

да надополнам: се видов и со By Me, појма немав дека е член на кајгана :kesa:

Член од
13 август 2008
Мислења
1.145
Поени од реакции
893
Долго списоче,ќе почнам од кафаната :)
Леандра-иако немавме можност да направиме подолг муабет, ептен ми направи ќееф што ја упознав.
Магде-нашиот психолог, што ќе биде ептен посетен после пар пијачки :)
Красулка-девојчево е срце, убав муабет си направивме, заедно со Крејзи ( не се чуди за орос.... упс дрољите низ градот :)
Бебуш-шмизлата од Јбт :)
Dre@mer и restless - Супер се и двете, само ме зачуди за restless муабетот за Македонија и Америка. И следната прилика би сакала повеќе да си помуабетиме :)
Aда-девојкава просто ме изненади, прво и ја обожавам косата, обожавам што носеше црвено (мојата омилена боја) и секако муабетот кој ќе го продужиме обавезно наредна прилика, иако е дупли лав во хороскоп :)
Еспањола и Гладиус-кои заедно со Крејзи беа најактивни на подиумот. Како денса човекот, ептен мерак ми направи и затоа од сега си е резервиран со мене по дискотеки на подиум :)
Џену - Иако на блиц се видовме, ќе ти кажам пак сори за маицата, се чудам сабајлево како успеала маицава да стигне кај мене. И после се сетив дека ти бараше маица :)
Со Зоки Арсенал - не идам бе у Маракана и не идам :)
Се запознав и со Аcid, Сатори, Серпико, и уште неколку кои заради коњакот не успеав да им ги запамтам јузерите.
И секако Дивајн и Ортаче, со кои по некоја струшка линија испаднавме роднини:pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom