Со кого се познавате од форумов?

D

Delux

Гостин
точкест дојде на шанк два три збора со него...му викам ја знајш леандра?овај ми вели ке ти ја донесам на тацна:)и навистина за рака со неа се најдоа кај мене на шанк...после дојде малку и ада.
еј леандра ме частеше пијачка,девојко фала..ти си неверојатна

ацид, само здраво како си:)
серпико кул е дечкото
тончи беше до мене на шанк,го знаев ама тој мене не хах
и така...

T

Tetro

Гостин
и Ада беше тука? не ја видов :nesum:

Леандра дојде да се упознаеме најпрво, со Dzish беше, фин дечко-Битолчанец (подоцна и во Маракана се видовме на подолг муабет). Новинарка, Магде, Стефи, Статускво........ не се сеќавам на друѓите (дали е од пивото или годините) :toe:

ЕДИТ: ја заборавив Красулка :tapp:

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Тониџек
Викторгг
Лорд Дракула
Зиростајл
Искра
Ред Девил (делумно)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ред Девил - еее конечно :)
Искра - фино насмеано девојче :)
Борг_Дроне (И пак ќе кажам по милионити пат не можам да се опоравам од шокот дека немаш 35 години:) :))
Џиш - јеееее колега време беше да се појавиш на собиранка, баш ми е мило што се запознавме
ултра вк! - Ијааа зборлив си, супер дечко! :helou:
ТониЏек
Dre@mer
restless
И уште 2-3 дечки на кои не им го чув убаво никот.. :(

Член од
10 март 2009
Мислења
1.300
Поени од реакции
1.161
Со Тони интер и Фантом се запознав надвор чекајќи да ни отворат врата,а внатре имав чест да ги запознаам Џену Грл, Болиглава,ВикторГГ,Миланез'.
Им се извинувам на тие што ме им ги слушнав никовите.
кој ме запозна мене нека се јави:pos2::pos2:

ChaLL3nGeR

Кајгана's APEX PredaTor
Член од
15 април 2009
Мислења
721
Поени од реакции
66
Maca_Dark
Don_Jas
Smexy_Bit
statusQuO
ПараноиК
Stefi
Prezervativ
Bebush
Fantom
Tonchie
Dark King (брат извини што те забораив :()

и имаше уште 3-4 накои не им го слушнав никот :( извинете :smir:

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
G@rfild-ептен мило дете:)Многу весел,позитивен, расположен.Му се лупнав едно време и игравме:мозила:
ZeroStyle-боооо шо муабети ми праеше:)Порано се мирисавме појќе сега не баш ама мило ми беше шо го запознав.
Ред Девил-муабетов:Јас сум тој што најмногу те сакаше порано.Мило,мало плаво детенце.
ВикторГГ-тој беше таму во VIP и немаше многу можности за дружење:(
Tочкест
Раперче
Плус блиц запознавања со Acid,Mac)),Dimcey,Вештица.
Се на се супер провод и голема благодарност до тие шо ме дружеа viktor_mak и Milanez`

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Искрено, се надевав дека ќе запознаам повеќе нови членови, но искочија некако малку(бар така мислам), многу сте срамежливи бре!:)
Енивејз, ги запознав Пчелка, Пулгрл, Џиш, Чаленџр, Лорд Драгон ваљда беше:) и едни две девојки што седеа карши мене во Дион и кои овој пат јас се срамев да ги прашам како им е никот на кајгана:kesa:.
Со сексилишс се знаев од претходно ама тоа бидејќи беше блиц, сега асално напраивме муабет, па во запознаени членови ќе ја ставам и неа:pipi:.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ред Девил - еее конечно :)
Искра - фино насмеано девојче :)
Борг_Дроне (И пак ќе кажам по милионити пат не можам да се опоравам од шокот дека немаш 35 години:) :))
Џиш - јеееее колега време беше да се појавиш на собиранка, баш ми е мило што се запознавме
ултра вк! - Ијааа зборлив си, супер дечко! :helou:
ТониЏек
Dre@mer
restless
И уште 2-3 дечки на кои не им го чув убаво никот.. :(
И пио-псж, извини што те заборавив, сабајлечки нерасонето, сориии... :(

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Вака на тие шо се сеќавам , шо ги запознав се . Bon Jovi (убо чупенце) Армин 06, Боли Глава и девојката негова :) , Фантом , Мики ( незнам како му е никот , другарче на пчелка) и баги други шо не им ги запамтив имињата и никовите :)

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
TonInter напиша:
Дивајн, PoolGirl, CueBall, Razorblade Kiss, Goddess of Chaos, Toni_, HeadHunter, Syn, IoSonoInterista, и останатите од ФК: Интер.
Пазете се на собиранката, ќе ве барам еден по еден за да се запознаеме. :icon_bigg
Едит: Со wot. And no 'a guy walks into a bar' jokes, dude. Seriously.
Да се самоцитирам од другата тема:

Дивајн - Check.
PoolGirl - Check.
Другите.. Некој друг пат.

Инаку, покрај Дивајн и PoolGirl, се запознав со Џиш, Candy, Iskra, Пчелка, Лорд Драгон II, Зоки Арсенал, Фликс, Пио, Апокалипто(не модераторот), Челенџер, Ред Девил, македонка85 и Дре@мер (уау :icon_eek:). Нормално, со сите блиц запознавање, големите собиранки не сеза муабетење, туку за журкање и разменување никови/имиња.

Без лутење ако сум утнал некој/а, навистина многу луѓе имаше и чудо што памтам олку дури.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Охо, еве ја листата :)
Прв го запознав Ацид, Бидиков и Принц. Дури Меги капачето правеше тестови на луѓето колку издржуваат на ладно, се запознав со Виктор, Џену, Тон Интер, Тончи а на Точкест и Мистичен им приредив изненадување бидејки очекувале некој од калибарот на Табаковски :vozbud:...

Да не го должам, чест ми беше што се запознав со Леандра (по толку време), Крејзи, Дивајн, Сатори, Ада, Македонка, Новинарка, Меги Капачето, Ултра, Крусер...

Се извинувам ако некого го заборавив, ама стварно листата е долга.

п.с. Чекам кајганџиско кафе во блиска иднина.

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Прва непозната личност од форумов, која од вчера всушност ми стана позната е leandra. Срцка бе, си ја изгушкав и просто не ми се веруваше дека после толку планови да се видиме, вчера успеав да ја запознаам.
Премногу ми е мило што си ја запознав и walker_girl. И со неа се договаравме одамна, па се некако обврски ни излегуваа и вчера конечно ја видов и неа.
Се поздравив со Мистичен затоа што претходно кога и да го видев малку страв ми беше:)
Џиш го запознав и многу ми беше мило што дојде на собиранкава. Доста расположен беше:)
Borg_Drone - мнооооогу бев пријатно изненаден и од неговата појава (и јас очекував малку постар човек) ама и од тоа колку беше опуштен за муабет
ултра_вк! - Ни на крај памет не го замислував така, ама ми се допадна тоа што беше многу комуникативен и видно расположен
Се запознав и со Лејди Сатори, што одамна ми беше желба.
La Española ми остави многу позитивен впечаток затоа што цело време играше и беше расположена, иако се поздравивме и разменивме 2-3 реченици само.
sexilicious007 беше дефинитивно една од најрасположените личности вчера со која ми беше задоволство да играм на подиум и секако бев среќен што ја запознав после пропуштената шанса во бариста:)
Lord_DragonII - со дечково само се поздравив, се надевам во следна прилика ќе сврземе и по некоја реченица:)
Криво ми е со PoolGirl само што се поздравив и што не застанав да направам бар малку муабет со неа и Пчелка (ја знаев Пчелка и пред тоа, ама сепак...)
Lady_Croft ја препознав од сликите и отидов се поздравив со неа.

Мислам дека толку беа, јез да знам дека има уште најмалку 5-6 на кои навистина не успеав да им ги слушнам никовите.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Ај да видим како ме служи памтењето така по ред да напишем со кого се запознав :D

Прва беше Маца_Дарк :pipi: Мислев е повисока, она да ти била метро и желба за растење xDD После Smexy Bit го замислуев многу подруго (= Па после ја упознав Bon Jovi, па MaryJane Poison, па JustABoy супер беше и се сликавмо :D, па Tomi Devil, kamikaza_Skopje супер деца овие последниве заедно со ZeroStyle и мислим толку :D Останатите 60-70% ги знам одамна (=

Едит: Као можев да го забраем LordDragon нешо така. Многу закон чуек. Си напраевмо добар муабет надвор :D:D

Kajgana Shop

На врв Bottom