Со кого се познавате од форумов?

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.507
Поени од реакции
8.101
Значи вечерва на мини-собиранката во Бариста се запознав со Новинарка, привлечна млада дама.
И сакам да и се извинам на другарка и на Џену Грл, ама и го забораив јузерот. Исто така имаше и уште двајца форумџии на кои не им ги запамтив јузерите.

Ахх, склероза, златна болест. Ем не те боли, ем секој ден учиш по нешто ново :pos:

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
Исто така имаше и уште двајца форумџии на кои не им ги запамтив јузерите.

Ахх, склероза, златна болест. Ем не те боли, ем секој ден учиш по нешто ново :pos:
Ццц, срам да ти е, не делуваш во живо до толку стар де.=)

Освен горенаведениов член, вечерва ги запознав уште и Маарко, Новинарка и Џену Грл... Мислам дека ги наведов сите нови. Со сите падна интересен муабет, имаше и добро смеење, па мислам дека не се гледаме за последен пат.=)

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Tonchie-ja уствари одма го познав по сликите од галерија и си напраивме муабет за последна 66ка и за ,,Маица за на матура". Btw у живо е многу пријатен и добар и ово и оно и све! Опуштен клабер у душа:back:.
Apokalipto-е ова беше моето изненадување на вечерта, пошто знам дека не живее ,,преку улица". И дечкото е многу закон! Ист ко на мсн, откачен, интересен, блесав и слично. Башка он је био људско биче, али тада је добио ADSL:pos2:.
*Со другите не склопив муабет и затоа не им ги памтам никовите.

P.S. Некој од собраниве ми кажа дека е Macedalien(или па ја го разбрав така) и си отидов дома со идејата дека го знам Macedalien хахахах. И после Џену ме информираше дека Мацедалиен е у Франција...:(

Х

Ханзо

Гостин
По втор пат се запознав со Тончи и ете, пак ме заборавил. :pos:
Се запознав и со членката над мене. (играчница изјава :))

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
И сакам да и се извинам на другарка и на Џену Грл, ама и го забораив јузерот.
Другарка и на Џену reporting for duty! :salut:
Значи, да, се запознав со горецитираниот член, Tonchie. Дечкото е лудница! Забеган до немајкаде! :) Имаше закон Чак Норис маица!!
После, се запознав со дедото ми, Апокалипто. Срцка е дедо, иако со Nighty се педерисуваа малце. Jk :wink:
И, IronTrooper ли беше момакот што ми се обраќаше со: Девојче?
He didn't look like he was having a good time. Изгледа не сме луѓе на ниво за Неговото Височество.
No hard feelings, dude. :)

All in all, супер вечер, закон дечки, феноменално!

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Јас се запознаф со Параноикот и со Новинарката и двете ми ги оправдаа очекувањата.. исто како и на форум и секогаш расположени за добар муабет а плус и доста позитивно швркнати.. мераци :pipi:

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Избришав околу 90 мислења од темава поради офтопици, мсн муабети, непотребни цитирања и зафрканции. Ве замолувам во иднина да се придржувате до целта на темата. Во спротивно секој испад ќе биде навремено санкциониран.
Благодарам

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Си помислив дека сум во темата за образложувања бе :pos2:

Туку, се запознав со Армин06 и Батистута, само што Армин ми седна подалеку за да може на мира да ме набљудува и да ме снима... немав можност да го лажам :( :pos2:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Коонечно со Апокалипто, под снајпер го чував :duel:
И Армин требаше да дое али не заеба :pos:

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Коонечно со Апокалипто, под снајпер го чував :duel:
И Армин требаше да дое али не заеба :pos:
:pos::pos::pos:Јас се запознав со дечкото кој седеше на чело на масата а на кого му го заборавив никот... Знам дека беше фудбалерски ник. Ваљда.:coffee::back:

S

SSS-Stolica

Гостин
Најново...
Новинарка-добро девојче и во парк учи за матура
Tonchie-Интересн чоек...

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Tonchie го запознав денес (ептен кичерај момент направив со овие пишувањава за по 1 член) Интересен момак. Ги оправда очекувањата (мои) Плус некако колеги сме биле само во тотално други времиња.

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Тончи - баш како што очекував - комуникативен момак, забавен, со многу поминати километри со бус и тако даље. Све на све ексра чоек. :)
:helou:

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Се запознав со уште еден од најмистериозните членови на форумов. Останаа АБЦ, конкрит и хуманоид :)

Конечно, со нумеро уно... Црвен.

Kajgana Shop

На врв Bottom