Со кого се познавате од форумов?

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Вчера се запознав со tamarAa. :)
Многу закон личност, со доста добри сфаќања за некои работи. Многу комуникативна личност и најважно од се клаберка. :)
:back:

П

Паган-др

Гостин
Сега ми текна да пишам.
Се знам со CemetaryKeeper (можни се печатни грешки) од пред 9 години. :)

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Значи пред два дена се запознав со Срцуфка.. комуникативно девојче..
и денеска се запознав со Крејзи ин лав... ( и успут едно дежа ву)исто така харизматично девојче..
(добро девојки:))
:pipi:

Член од
24 август 2008
Мислења
1.120
Поени од реакции
163
Вчера и денес, несрејќо (си знајт таја :)), попладневните „кафиња“ ги испив во друштво на одамна познатите охриѓани и + Марија ака Крејзи ин лав и си поминавме преубо и се изнасмеавме. Пошо ќе седела до петок, а и ќе идала пак летово се надевам ќе се видиме пак наскоро.:back:

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
при толку многу членови верувале или не со никого не се познавам :toe:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
На собиранката во Револушн ја запознав ===Срцуфка===, заборајв да пишам. Прекрасно здание.

Вечерва ги запознав rossonerka, maca_kaka` и rossoner stefan. Скопското трио шо навиват за Милан, си се најдоја со Џими наш да си се тешет. :)
Стефан беше невообичаено тивок, при крајот тро се подотвори да кажит нешо, иначе ќе пишев дека не праевме муабет ама е супер дечко. Супер дечко е иначе само од пицата шо не даде.
Маца кака очекував очи да ми ископат ил да ме заколит на лице сместа за сите карајнци, баној и слични срања, ама истрпи некако да не ме задавит. Значит супер момиче. :)
Росонерка ми остај исто позитивен впечаток, комуникативна, ведра и интересна за муабет.

Чао чао чао чао чао чао чао. Ојдов да спијам дур не ме имат обденато.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Јас во изминатите 5 дена се запознав со VeS, Bawbie, Пчелка, PoolGirl, Емкаа, rock-kate. Многу убаво си поминав на кафињата, екстремно позитивни и мили особи.:back:

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.404
Поени од реакции
5.957
Се запознав со mRnO, ми беше мило. :)

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
4.999
Поени од реакции
12.580
Море,кајганџии најубај љуѓе. :icon_lol:
Се запознав прво со Марија,алсо ноун ас Крејзи ин Лав. Многу убав впечаток ми остаде,баш како шо ја замислував,ведра,насмеана,со позитивна енергија. Мацо гледај стомачето чувај го за да излезиме двете на плажа ко ке дојдиш пак. :back:
Сношти се запознав со триото росоњери од Скопје.
Росоњерка-многу комуникативна,расположена и морам да кажам дека во живо е поуба отколку на слики. :pipi:
Маца-не зборвевме многу додуша,ама искрено од тебе очеквев уста да не затвориш цело време. Е ко ви викаше Фантом да кажите нешто за да знајме шо да напишиме,вие чутевте. Сега незнам шо да напишам. :pos: Се надевам на следната средба појќе ке се размуабетиме. :pipi:
Росоњер Стефан- И од тебе очеквев уста да не затвориш. Не муабетевме многу,али супер дечко е. Чак и чао му реков. :pos: Другиот пат појќе :)
То је то.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.707
Поени од реакции
13.379
денес во парк од тетовскиот клан со:

|zeus| - типчето се уклапаше со сите, иако не сврзав нешто муабет со него, ми остаи добар впечаток
Миле Паникаааа а.к.а. the nutty entertainer - special skills for throwing bottles (до Јован: имаш конкуренција брат)
`Escape` - тек сеа ми се вратија флешови која беше (времето кога киснев во играчница)... Значи од сеа се знаеме:)
Scream` - хехе девојката? на G@rfield (до гејмерот: чувај ја брат ко очи у глава оти тешко се наоѓаат убави цури во Скопје - админова теорија за скопјанките)
Имаше еден што беше у плава маица облечен и често разврзуваше муабет со Бидик - нека се изјасни на мегдан...
И то... Другите ги знам (миланез тебе од прошлата собиранка во Ало ало - памтам лица, мешам никови)

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Днска у парк (и у седмица :vozbud:) со :

Nightwalker - Ми изгледа како доста образована личност (нај сериозно) .Паметно типче. Кое не збори многу ама кој ќе каже кажано е. :)
Dark King - Член на КГН шортест мембрс. Мислев дека ќе имам нешто конкуренција ама ништо, сепак сум најнизок :nesum:

Bidikov - Нема потреба од коментар. Кој го знае, знае и за што мислим.
viktor_mak - Организаторот на ова кој дојде последен. Интересно типче.
statusQuO - Изгледа беше типот што цело време слушаше музика :pos:
Вештица - И се свиѓаше мојата тема што сум ја отворил за сонцето :eek:jea:. Само тоа нешто моабет, ае здравје нареден пут појче .:smir:
Новинарка и marsovka - За нив па немам мн што да зборим. Само онаке блиц запознавање. Немам нешто мн да каем. Ае нареден пут :)
Другите некако ги знаев више... бебуш, марко, реактив итн.

п.с Можда и сум забраел некој т.е сигурен сум забраел некој. Не ми замерујте, ок :kesa:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.524
Поени од реакции
5.516
Паа... појќе беа може некој и да забраем =)
Nightwalker (кратко направив со него моабет, но се гледа фин дечко :helou:)
Bidikov (закон човек, цело време нешто ни објаснуваше :icon_lol:)
viktor_mak (слабо моабет напраевмо ама интересна личност е)
Dark King (и со росоњеоров слабо моабет, ај следен пат појќе :) )
Ханзо (мирен тип ми изгледаше :))

Со другиве само блиц запознавање =)
statusQuO
Новинарка
Вештица
marsovka

Останатите ги знаев од Ало Ало...

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
[zEUs];2653683 напиша:
Днска у парк (и у седмица :vozbud:) со :

Nightwalker - Ми изгледа како доста образована личност (нај сериозно) .Паметно типче. Кое не збори многу ама кој ќе каже кажано е. :)
Eве, веднаш како образована личност да те поправам, суперлативот се пишува споено со придавката, значи најсериозно е точната верзија
:pipi:.

Паа... појќе беа може некој и да забраем =)
Nightwalker (кратко направив со него моабет, но се гледа фин дечко :helou:)
Како и да е, и јас накратко ги запознав горецитираните членови, како и останатите кои дојдоа од Тетово. Мора да се каже, денес тие ни беа хитот на собиранката, па иако директно не се зазборував со никој од нив (зашто беа една голема група), во тек бев за сите разговори што се вртеа со нив, и делуваa доста опуштено и откачено, секоја чест:smir:. Од останатите членови со:

Вештица (со која падна интересен, но краток муабет на почетокот, додека ги чекавме другите. После, секој од нас своја приказна:));
Бидиков (и со него зборував некои десетина минути, но доста откачени теми беа несомнено :));
Status QuO (секогаш ја прикажува алтернативната, откачената страна на нештата :));
Dark King (се зазборував со дечково, како да се знам од одамна, што е секако за пофалба :). Плус, си најдов сопатник за наредни собиранки и настани од форум:));
Со останатите членови останав само на здраво =S. Се надевам наредна прилика тоа ќе се промени. Rock on guys...

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
денес во парк од тетовскиот клан со:
|zeus| - типчето се уклапаше со сите, иако не сврзав нешто муабет со него, ми остаи добар впечаток
:smir:

Сори прееска те забраев :kesa:
Ми изгледаш ко добар тип. Некој ко не може никому да мисли нешто лошо.
Не си зборлив ко миле_паника ама и не си нешто лош. :)

Eве, веднаш како образована личност да те поправам, суперлативот се пишува споено со придавката, значи најсериозно е точната верзија
:pipi:.
После ја погрешно сум ги проценувал људите.
Гледате и самите .:smir:

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
со CaMeC KikoMC, Fler Kiko_Juve Димитар можи има и други незнам:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom