Со кого се познавате од форумов?

Член од
21 декември 2008
Мислења
213
Поени од реакции
15
Не познавам никој од форумов најверојатно затоа што сум нов. Можеби има некој што го познавам но не му го знам идентитетот :). Ако некој ме препознае нека ми пише ;).
Инаку форумот случајно ми го препорача активен член, а не го знам неговиот ник, но можеби ќе го најдам во некои спортски теми за типување...:)

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
ајмо листата од вчера да ја извадам на маса:
бети буп-нема шанси некад у мисли да ми поминало дека е толку убава,мнооогу различно ја замислував..до душа како бети буп ја замислував:)(дудлајте иииии)
леандра-мojoт радио фан:) зошто ооо зошто не се претстави по ник а?
шмекерот-воопшто не е толку забавен како на форум коа го читам,дури мислам дека и засрамен беше.
ада-ааа ти девојче колку само делуваш остро и строго на форум,а колку си мило у живо.ццц
луси лу и мед мекс- редно беше да си ги запознаам комшиите:) дечињата ви се сонценца,така да си знаете:)
киремали1911-:vozbud::je:-најсреќна бев дека кире го запознав хухуху,иако беше блиц јас да си кажам:)
бушавка и член 7-само се зпознавме на ептен кратко,член не ми се ни претстави..недружељубивииииии

пропуштив некој?

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.879
Поени од реакции
20.505
Денес ги запознав : Шмекерот(попраивме шмекерски муабет за руски), Крејзи ин лав ( и не ми текнуваше нејзиниот ник сто години:vozbud:), Бебуш(такво како бебенце е хихи), Бети Буп(многу убава:smir:), Јован(каков човек еееј, само за пиење и за смеење и доста позитивен и занимлив:smir:) Ада(фајнли:back:), Зафркната, Луси Лу енд хр хазбнд:wink:(се обрукав пред Луси Лу, и даов флаер, мислев дека е случаен поминувач:kesa:), Кире Мали, Точкест, Бада Бинг... А од минатиот пат ги запознав Псај, Серпико(чија песна беше химна синоќа на плоштад :nesvest: бобииииии сите ја сакамеее ... ќе ја сањам песницата ), Немирна, Магде, Лана, Ејсид, Принц, Биг Кис(сто посто некого забраив). А од школо ги знам Vertigo и Sweet666.

Да ете Мими сум ја испуштила, срцка мор се усрами, коа и реков абе ај не заебаај :back:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Луси Лу ја запознав на мое големо задоволство, потоа и Мими Симоновска, се измачи додека и текна која сум. Башка не и текна, јас и кажав.:icon_lol: Хм...имаше и некој друг или немаше? Мислам дека немаше, другиве ги утнав најверојатно, ама нареден пат.:smir:
Ќе заборавев бе. Јовица11 го запознав. Пријатен човек иако не правевме многу муабет, баш изгледа ок.:smir: И не се лути те молам за коментарот на сликата, не мислев ништо лошо, ама стварно ми заличе.:)

Бушавка

Differentiated by Style
Член од
4 јули 2008
Мислења
746
Поени од реакции
61
Ги запознав Член 7, Ѕоне, Трајче, Јован, Димче, КиреМали...да не забораив некој...
А од девојкиве...Бебуш, Џену...конечно.....И на големо задоволство на сите, на плоштад се појави нај "младиот" член Анкица и донираше облека и храна...бравоооооооооооооо..
Ако забораив некој..сори, толку ми е мемориската картица

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Ја денес си мрзнев у Бисер со Серпико, КиреМали11 (мислам така му беа кецовите х)) и Јован и закон ни беше (освен шо беше ладно)

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Магде! Не бев толку забавен. Знам дека ти очекуваше шмек ама не го доби бидејќи ми беше ладно. Немав облечено ѕиври. А мајка ми убаво ми викаше да си облечам еве сега шмркам. Магде бе па неможеш ти од прва тука така од ракав да го процениш шмекерот мислам не е убаво. Ќе се видиме пак на некој собир. Ќе попиемо нешо па ќе се процениме поубаво...:) Ти си висока и интересна девојка...
Шмек:smir:

пред еден саат се запознав со PowerMKD!

B. Boop

Princ: Најозбилна...
Член од
19 мај 2006
Мислења
1.302
Поени од реакции
263
Магде, ако не си имала црвен детал на себе, ништо од шмекањето:pos:(од доверливи извори ова!:pipi:). Само заборавив да ги прашам доверливите извори дали е ова моментално новогодишно расположение или општо важи?

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Па овие два дена имаше повеќе луѓе...на плоштад:wink:
Бушавка, Шмекерот(праевме малку муабет денес), Nemirna, Магде, ЅОНЕ, АCID, BigKiss...кој друг бе?...ваљда немаше. П.с добро, со стандардните, Член 7 и Крејзи се знам.

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Па овие два дена имаше повеќе луѓе...на плоштад:wink:
Бушавка, Шмекерот(праевме малку муабет денес), Nemirna, Магде, ЅОНЕ, АCID, BigKiss...кој друг бе?...ваљда немаше. П.с добро, со стандардните, Член 7 и Крејзи се знам.
мене :)

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Најнови:
^^^магде^^^ - не напраивме многу муабет ама сепак добар прв впечаток
Acid - ќе го биде (топ е бе се зезам)
ЅОНЕ - одлепен дечко и добар координатор
Бушавка - закон типка
Serpico - и овој е од тие одлепените :)
Mimi Simonovska - без коментар (екстра впечаток ми остави)
ada - солиден прв впечаток
И многу други кои заборавив да ги спомнам бидејќи им ги заборавив никовите, али у глобала сите се топ људи :) :helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom