- Член од
- 16 февруари 2007
- Мислења
- 2.780
- Поени од реакции
- 8.235
leandra-Комшика ала-маалско-Велешка.Имаме ја и она уште многу муабет,во однос на нејзиниот концепт на конзистентност и зошто тој постои кај неа.Мила ученичке на мајка ми,се знаеме ние навистина добро.Те чекам на кафе. ![Намигнување ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/wink.png)
Picasso-Човекот со кој најмногу време поминав.Сатори ме одвлечка кај него,а таму имаше маса,која ја одбрав предимствено пред желбата да се запознаам со него
. Разглобувавме многу работи,но се случија збрки,па муабетот беше прекинат,и моравме да го напуштиме.По игра на случајност,misery finds company.Го испуштивме возот и ние и тој,па бевме кај него во стан и се дообјаснивме себеси некои квалитетни час и половина.Не испрати до железничка,разменивме броеви.....квалитетен човек.
ТonInter-Мило ми е.
*OSS*-Не ти го слушнав никот мур....а знаеш како настапувам кон генерални фаци...уствари незнаеш...ама виде
.Се испуштивме,ама има втора шанса.
Crazy in Love-Фина,бушава и најверојатно дружељубива.Појма неам,не скрстивме никаков посебен муабет.She was like a tribble on Star Trek![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
1307-За некои работи не се зборува на форум....ниту на собиранка.Не читаш бе раперу меѓу редови дека со тоа не мислев на муабети меѓу нас,туку на твои муабети со некоја трета личност.Ми скурчи цела вечер да слушам како ти си кажал дека левораките незнаат да мачкаат леб со нож,туку да колат со него.Инаку,настрана тоа,сепак мило ми е што те запознав.Остануваме на спротивни страни.
Мистичен-Развивме добра теорија за себебанирање
.
Mac))-"Здраво пеер"-"здраво пеер"-"Абе има слободна маса овде?"-"Тешко"-"ОК"....Тоа беше цел муабет со него.После тоа беше у близина,и остана у близина.Не дојде да средиме одредени проблеми.Мои.![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Natural Girl-Фино здраво.Доволно здраво.
Princ-Пијан бев малце,брат.Глупав сум секогаш. :S
Може испуштив некого.Сигурно не е особено битен.![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Едит:Битен е.Бацилус го запознав.Многу беше...смирен.![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![Намигнување ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/wink.png)
Picasso-Човекот со кој најмногу време поминав.Сатори ме одвлечка кај него,а таму имаше маса,која ја одбрав предимствено пред желбата да се запознаам со него
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
ТonInter-Мило ми е.
*OSS*-Не ти го слушнав никот мур....а знаеш како настапувам кон генерални фаци...уствари незнаеш...ама виде
Crazy in Love-Фина,бушава и најверојатно дружељубива.Појма неам,не скрстивме никаков посебен муабет.She was like a tribble on Star Trek
1307-За некои работи не се зборува на форум....ниту на собиранка.Не читаш бе раперу меѓу редови дека со тоа не мислев на муабети меѓу нас,туку на твои муабети со некоја трета личност.Ми скурчи цела вечер да слушам како ти си кажал дека левораките незнаат да мачкаат леб со нож,туку да колат со него.Инаку,настрана тоа,сепак мило ми е што те запознав.Остануваме на спротивни страни.
Мистичен-Развивме добра теорија за себебанирање
Mac))-"Здраво пеер"-"здраво пеер"-"Абе има слободна маса овде?"-"Тешко"-"ОК"....Тоа беше цел муабет со него.После тоа беше у близина,и остана у близина.Не дојде да средиме одредени проблеми.Мои.
Natural Girl-Фино здраво.Доволно здраво.
Princ-Пијан бев малце,брат.Глупав сум секогаш. :S
Може испуштив некого.Сигурно не е особено битен.
Едит:Битен е.Бацилус го запознав.Многу беше...смирен.