Со кого се познавате од форумов?

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Не знам од кај да почнам. На темава не сум пишала затоа што сакав да ми се подсоберат повеќе луѓе:icon_lol: . По азбучен ред ќе ги наредам оние кои ги знам од порано, а потоа и оние кои ги запознав минатава недела. Ако заборавив некој, ќе ми прости.

Aceva
Андроник
Anonymus1
Bile
Devilish Angel
desertfox
divine
Eko1
Garfield
gTp
Гижо
kan
Мистичен
Ninja
oxygenne
pearl
RaGeAnGel
StenmarC
StormAngel
The`bItCh
TrTe-MrTe

Acid (Не толку срамежлив колку што мислев)
Caligula (Крејзи скроз!)
Dimitarc (Супер дете! Не заборавив на поздравите:wink: )
Dolphin (Немам зборови, најпријатно сум изненадена! Весел, интересен, пријатен за муабет, насмеан, внимателен!)
Excellent (Не си пуштивме рака, но мило ми е што го видов)
LouWeed (Реакцијата никогаш нема да ја заборавам пред да си одам, штета што морав да заминам порано. Интереснооо!:pos: )
Mad Maxx (Прво што помислив беше дали ја носам личната карта кога видов дека дојде во униформа:icon_lol: )
Mandrak (Пријатен човек, интересен за дружење)
mary jane (Насмеана девојка, пријатна за муабет)
Oфчар (Одма те познав!)
P.Overdrive (Можеби го видов кај Лу, но врска немам дека бил тој)
The Grim (Срамежливо ми делуваше, иако седеше далеку од мене)
Tonchie (Уште не можам да ги сопрам солзите откако си замина ти:(:icon_lol: )
Toreador (Искрена насмевка и пријатен дечко)
VirtualA (Тебе срам да ти е, да не кажеше Лу немаше да знам дека си ти!)
_Zlobnica (Истиот впечаток го имам како за Dolphin. Мила, насмеана, весела, интересна, да ти е ќејф да си направиш муабет!)

Мило ми е што ги видов луѓето со кои одамна не сум ги видела, мило ми е што сум побогата и можам да се гордеам што сум запознала нови. Фала им на сите кои со искрена насмевка ме поздравија и раче ми пуштија. Две вечери си поминав убаво, жал ми е што немав прилика да ги видам овие луѓе барем уште еднаш, за да напишам повеќе за секој од нив.
Најмногу ми е жал што не успеав да го запознам spooky:(

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Mad Maxx (Прво што помислив беше дали ја носам личната карта кога видов дека дојде во униформа:icon_lol: )
Ама нели се дигна малку кога од сите наоколу само ние го знаевме и се поздравивме и неможеше да ни пререче ништо дека сме пијани и боси иако си беше на работа? :pos: :baeh:

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
divine напиша:
Ама нели се дигна малку кога од сите наоколу само ние го знаевме и се поздравивме и неможеше да ни пререче ништо дека сме пијани и боси иако си беше на работа? :pos: :baeh:
Кој се дигна ма? Што се дигна?:pos:
Абе за тоа што бевме боси не може да не затвори, па ни за тоа што бевме малку пијани (јас не бев), сите си бевме полнолетни:icon_lol: Ама прво си реков леле кој ќе ја бара сеа личната карта во ташна, ќе требаше да вадам на маса кармин, сјај, огледала, пари, па кога ќе го извадев вибраторот ќе ми простеше ако не ја носев личната карта:icon_lol:

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.639
Поени од реакции
19
Ај више чим се фалиме, и мене ме доживеаа како супер дете!!!

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.505
Поени од реакции
8.086
Форчн, сакаф да се запознаеме поарно, ама за жал наредниот ден мораф да одам на работа со татко ми, па спремање слава кај мене дома па обврски миљон. Добро не е тоа некое оправдување.

Имам воз во 22:50 па во 03:50. Па решив да си идам дома порано.

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
Баш би сакал да го упознам Калигулава...само колку шо знам Калигула била луда препотента римска императорка. :pos:

Член од
14 јули 2005
Мислења
2.128
Поени од реакции
41
Toreador напиша:
Баш би сакал да го упознам Калигулава...само колку шо знам Калигула била луда препотента римска императорка. :pos:
Торчо, да не си заебал нешто во сметките? Бил машко, император шо се ебел со сестра му и коњот го прогласил за сенатор. А и со коњот се ебел.

Caligula, ништо личо, само историја.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.505
Поени од реакции
8.086
Toreador напиша:
А бре Кириле, баш Калигула ти е најблизу за запознавање, отиди му у Таргет, нет кафето кај полицијата у Аутокоманда. Мислам дека има у галерија слики со него. Бај д веј, Калигула рулз, и филмот за него во продукција на Хастлер :)

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.639
Поени од реакции
19
Мотаро и леа изгледа......

за мотаро сум сигирен! Закон човек со закон рок фризурче!

moTaro

Буљаш
Член од
17 ноември 2005
Мислења
1.476
Поени од реакции
11
Официјално и ја денеска имав чест да пијам пиво со...

1. Dimitarc (кој што требаше да учи.... Заааакон!!!:) Риспект! (рипсектот затоа што спушта линк на терет на школото (мафиа))
2. Acid (искулиран туп)
3. LouWeed ( Респект, многу позитивно човече)
4. Аnonymous1 (анонимус беше пријатно изненадување, дојде дури со скршена рака, борец :))
5. Lea (со неа зе знаев од порано, али тоа не беше разлог да не попиеме пиво)

Браво дечки, супер сте!

Kajgana Shop

На врв Bottom