Денеска поминав еден стварно форумџиски ден.
Се запознав со Desire, Anck Su Namun и The Goddess, а со Виктор ГГ едно здраво онака, се изврзавме и патем ја бутнав водата во тој момент ама нема врска.
Со Разиел и Фабулос ги пречекавме на автобуска трите тетовчанки, кои дефинитивно се покажаа во поинакво светло, и не ми ги исполнија очекуваните импресии на хиперактивни и дружељубиви девојчиња на почетокот, ама потоа се опуштија и се беше супер.
Иако имаат тотално поинаков концепт на размислување и подруги гледишта и сфакања, живеат во друга средина, па немаше баш успешна компатибилизација ама сепак за прва средба, беше и повеќе од одлично.
Девојчињата си се закон. Онака урбано-специфични девојчиња, со типичен тетовски акцент.
Поедично би ги рецензирал на кратко, пошто им ветив.
Desire-Дружељубиво, слободно девојче, расположена за разговор и за смеа во секое време, а оноа најдоброто е шо шири некоја позитивна аура. Зрачи со позитивна енергија.
Anck Su Namun-Постарата сестра на Desire, очекував да биде, порасположена, насмеана и комуникативна, ама испадна дека е повлечено, а сега можеби и има поспецифичен карактер, па не може да се ослободи од прва. Како и да е, супер си беше.
The Goddess-Истотака, дружељубиво, комуникативно девојче, со смисла за хумор и отвореност која искрено не ја очекував од неа на првата средба.
Како и да е, стварно се кул друштво и позитивно ме изненадија.
Седнавме во ПАБ за поубаво да интеракционизираме меѓу себе, ама поентата беше шо останаа многу кратко, и беше бед.
Во наредната прилика дефинитивно ќе бидеме заедно подолго време.
А, на Anck Su Namun, воедно и мене нормално, ни беше малку бед шо женска ми(Black Rose), не беше во можност да дојде поради оправдани причини, ама наредниот пат, сигурно.
Еве ги моите првични импресии, па ги чекам нивните.