Со кого се познавате од форумов?

BlaCk FiRe

`Going NoWhere`
Член од
21 март 2008
Мислења
637
Поени од реакции
18
Со: Desire , Scream` , Gabu , `Escape`, Shorty , G@rfielD , bobi4e , Milanez. Толку ... :helou::smir:

Член од
6 ноември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
44
Ги запознав burn84,vodkamixx,Скулгрл и моето братучедче Гижо и сите се супер и сега само заради нив ми е криво што не студирам Ск:(..Закон друштво се..

Член од
13 јули 2008
Мислења
17
Поени од реакции
0
ja poznavam devojkava koja ja ima postaveno temava koja povekje ne e na forumov od x-pricini i momentalno e dojdena vo makedonija od melburn go znam vodkamixx maliot dexterce i uste nekoj......

By Me

BLAH....
Член од
10 февруари 2008
Мислења
1.121
Поени од реакции
29
се запознав со Mac)), Natural-girl, Saladin и маше уште други двајца, ама не ми текнува како се потпишани на форумов(боби битолчанецот и женска му):baeh:

By Me напиша:
се запознав со Mac)), Natural-girl, Saladin и маше уште други двајца, ама не ми текнува како се потпишани на форумов(боби битолчанецот и женска му):baeh:
ги најдов кои се тие шо не знаев како се потпишани тие се girll и wannabemceez, и со ова потрагата по нив двајца е готова:baeh:

Член од
23 декември 2007
Мислења
325
Поени од реакции
11
Momentalno se poznavam samo so (vasko) a zosto da ne se zapoznaam i so drugite.

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Конечно со Тендер Грл...
Златно тоа мило девојченце :back:

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Мериџејн-појзн, божица...а да на плажа маца мк ваљда...не памтам-лудило.
Го упознав мендо :pos:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Вечерва се запознав со ogledalo, падна убав муабет ама кратко беше, ај некст тајм повеќе, и потоа на мое изненадување т.е успеа да ме изблокира кога ми се претстави Крејзи Појол, ама па со него разговорот беше дури и пократок, ми должи повеќе :)

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Со Бушав. Конечно! :)
Баш ми е мило :)

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Претходниве два дена ги имав двете најбизарни запознавања од Кајгана форум досега.

Пред две вечери, со }I{BuTtErFlY се запознав. Финтата е, шо таја преку пп ме прашвеше за KISS вратоврска да порача, за поклон и била. Напрајвме по пп муабет шо напрајвме и толку. Испадна дека поклонот бил за еден од другарите од KISS Army, со кој сум секој ден по едно 7-8 саати. :)

Второто познанство, вчера со MorrisonKA пред Irish Pub. Си одев накај С’р’јшче со Deswaldos, кога од нигде никаде од зад мене ми дојде едно девојче:
Извини, ти си Fantom_oh?
Erm... да, јас сум...
Те препознав од слики на форум, јас сум MorrisonKA, и сега морам да одам.

И замина со трчање.
Weird things happen, им мава сонцето в гла на луѓево. :)

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Со Тамарче:smir:

Да дополнам и дека ја видов ragazza,ама таа не ме позна,или па се напраи дека не ме позна,сеедно.....

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Денеска направивме една мини собиранка. Фантом, Болиглава и Крејзи Ин Лав веќе ги имав запознаено, ги запознав Џену Грл, Точкест и Ред Хот. Супер се сите бе.

cacikr

K@ŧ€ň©€ŧǾ
Член од
4 јануари 2008
Мислења
452
Поени од реакции
8
Со Апокалипто:pipi: и Целтик:helou:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Се запознав конечно со Точкест, и покрај него и со Ред Хот.

И даде Господ конечно да се запознаам со Џену Грл, почнав да ја сонвам веќе.

Ред Хот - немав можност добро да видам шо чоек е, појќе со Крејзи ин Лав си праеше муабет. :nesum:

Џену Грл - скопска безгласна жица, срамежлива, ќутлива, признават дека Челзи се појаки и супер девојче генерално земено. :)

Точкест - кај си бе пеер4е маму ти ебам!:) Ист заебант и оптимист си каков шо те знам од форум и мсн, чест ми беше да те запознаам. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom