Apokalipto
Tredici
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 15.576
- Поени од реакции
- 2.585
Денеска направивме една мини собиранка. Фантом, Болиглава и Крејзи Ин Лав веќе ги имав запознаено, ги запознав Џену Грл, Точкест и Ред Хот. Супер се сите бе.
Мило ми е што се запознав со:Се запознав конечно со Точкест, и покрај него и со Ред Хот.
И даде Господ конечно да се запознаам со Џену Грл, почнав да ја сонвам веќе.
Ред Хот - немав можност добро да видам шо чоек е, појќе со Крејзи ин Лав си праеше муабет. :nesum:
Џену Грл - скопска безгласна жица, срамежлива, ќутлива, признават дека Челзи се појаки и супер девојче генерално земено.
Точкест - кај си бе пеер4е маму ти ебам! Ист заебант и оптимист си каков шо те знам од форум и мсн, чест ми беше да те запознаам.
се пријавувам да бидам првиот што ќе го упознаеш :smir:ЈАС НИКОЈ НЕЗНАМ БЕ ПААААА не е фер
Јеееееееееееее!!!!се пријавувам да бидам првиот што ќе го упознаеш :smir:
Aj и јас да се пријавам, да се запознаеме. Ако доаѓаш Охрид или Ресен, барај ме:smir:ЈАС НИКОЈ НЕЗНАМ БЕ ПААААА не е фер
е до дечко па и ти ..хехехе...него имаш правоМоже и дечко ќе си фатиш
Него,имате тема со кого сакате да се запознаете.
Имате мсн.
Имате коментари на профил.
Зашто им отварате работа на City и Јове_Бт?
Две третини????? Ако е од сите присутни на форум тоа е многу бе!
можеш само да одговориш дека не се познаваш со никоје до дечко па и ти ..хехехе...него имаш право
о ај да одговорам на темава бар еве сакам да се запознаам со DimceY и со тој апокалипто ли бесе не ми текинјаа...позззз