Со кого се познавате од форумов?

DarkWalker

Think globaly , Act Localy!!!
Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
Па познавам многу .. еве некои ако испуштам некој нека не се лути :baeh:

EnergyNo.1 , mari4eto , marmar , Viktorianius , A*1*T*E*A*M , Walker_Girl , Super_Boy , Кискино , ако испуштив некој ке го додадам покасно ..

lozar_kavadarci

ФЕНИ ШАМПИОНИ 2007/08
Член од
10 јануари 2008
Мислења
817
Поени од реакции
2
paaaaa sekoa den jas sum so together_lozari,lozar so tapija, a se poznavam so radical i so aerodromka i so marko mzt itn

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
Си одам јас онака у О(х)ридот и цел ден се бркаме со Мери Џејн појзн да се запознаеме.. (додуша испадна дека сме у иста зграда само јас два три спрата над неа... ама јбг) и вечерта договорени да се најдеме пред Немо.. и ја гледам јас со двајца типци онака седат (цпкаат у место од ладното) едниов типац вика се викал Никола другиов ми прај филм д ван анд онли... по кажувашата сум напрајла кисела фаца и као ај ок.. и си идеме накај баланс и типацов што кажа дека се вика никола спомнува нешто за касперски и дури у тој момент ми текна дека може да е Апокалипто за мкој впрочем целд ен се мислев дали да му пишам али после останав без кредит...
анивејз.. дури поисле некое време ми кажува наводниот д уан дека е уствари Фантом_ох па некако се вратив наместо.. ок што рече дека е д уан инаку да речеше пример Пиро ќе го сркаше на сред Охрид ...
и такој сви среќни и задоволни.. а да и Божица мислам дека беше ја запознав.. воедно и другарка од Мери Џејн​

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
167
Се запознав со Тиквичка, Апокалипто, Зевзус, и Фантом_ох.
Супер мини собиранка вчера си направивме....
Стварно еј цел ден се бркаме со тиквичка, и на крај испадна дека е сместена во истата зграда кај што живеам јас :pos2:
Се на се супер си поминавме сите, се изнапрајвме муабети, закон беше....ај хоуп се гледаме наскоро :helou:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.947
Се запознав со DimceY, одличен футбалер, или до црвените патики е :)
Се гледаме следната сабота, најверојатно :)

Член 7, не и верувај на Тиквата, нема обожаватели, само неколку намќори феминистки и по некоја лезбејка :pos:

Фантом_Ох :cuc: добро си им направил :) Не требало да им кажеш дека си Фантом, кој им е крив кога не ги виделе двете слики од тебе кои обележаа еден период во галеријата.

Член од
6 ноември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
44
Јас иако не сум многу активна.:)Сепак се запознав со Тикви4ка и со Апокалипто а со Maryjane-poison се знам од порано

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
Се запознав со DimceY, одличен футбалер, или до црвените патики е :)
Се гледаме следната сабота, најверојатно :)

Член 7, не и верувај на Тиквата, нема обожаватели, само неколку намќори феминистки и по некоја лезбејка :pos:

Фантом_Ох :cuc: добро си им направил :) Не требало да им кажеш дека си Фантом, кој им е крив кога не ги виделе двете слики од тебе кои обележаа еден период во галеријата.
тонка се обидуваш да веруваш во измишљотини? или тоа сам се тешиш?
а да .. и јбг нема секој фри тајм да го остава во галерија

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Пред некој ден случајно во Охрид се запознав со Серпико. :icon_lol: Мал е светот, мал...

E

elence*$

Гостин
најтазе запознавање ми е со Apokalipto... добар впечаток имам... се надевам пак ќе се видиме за брзо :pipi:
иначе од поодамна се знам со Martin$ и Fantom_oh

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Пред некој ден случајно во Охрид се запознав со Серпико. :icon_lol: Мал е светот, мал...
Maл, а сепак понекогаш доволно голем :)
Срцуфка, многу шармантна девојка.

Јове, пукни.:pipi:

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
со 4I4,LoGiX,Don Jelatimus,Jack Sparow

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.947
Се запознаф, фајнали, со Лејди, а богами и со Фантом_ОХ :)
Патем и со Апокалипто, Геџо, Мери Џејн Поизон... уште неколку форумџии и форумџики :)

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Е јас се запознав со членот над мене Тончи, падна убав муабет, Крејзи ин лав, Мистичен, Ацид, Гижо, Брн84, Сусаро, Џимеј, Мартинс, Серпико, Дивајн, Форчн, Андроник, Даденце, Лејди, Ортаче, Димчеј mn:, Бушарче, Еко1, Геџо, Димитар, Братот, Розвел ииии толку не ми текнува повеќе... давајте помош :pipi:

Инаку од претходно си ги знаев Зевзус, Фантом_ох, Еленче, МериЏејн_појзн, Божица, Водкамикс и Јован.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Епа вака сега го запознав господинот Апокалипто над мене,баш е закон човекот.
Фала Богу,по незнам колку долго чекање и очекување се запознав со ФАНТООМ.Колку е срцка,најзлатен е на цел свет и голем мерак ми се направи што се запознавме.И плус навива за Челзи. *гушкии*
Еленче*$ - многу мило девојче и имаш голем плус за мартинито што го пиеше.:)
Бушарче - весело човече и игра одлично.
Јован - исто,исто како и Бушарче.
Лејди - ептен е супер и добар муабет си напраивме.:)
ГеЏо - Него по втор пат го запонавам,ама добро сеа и муабет напраивме.
Џимеј - Некако многу тивок беше.:)
ДимчеY - закон е бе човекот.
Божица и Мериџејн појзон - Супер беа,позитивни,весели,насмеани.
Нинџа - Еј многу ми се свиѓаше муабетот.:pipi:

Мислам дека не заборавив никој,ако заборавив длабоко се извинувам.:pipi:
Се на се,навистина ми е мерак што ги запознав горенаведените.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Списочето од собиранката:

Мистичен
burn84
Lady