Со кого се познавате од форумов?

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
:aaa::aaa::aaa::aaa:

Виктор... Претпоставувам за што ќе збориш нареден пат кога ќе се видиме, така? :pos2:
:pos: Само ќе кажам дека нема да имаме тема на муабет. За жал :( Маричето беше во ролка до гуша, без сјајче и можев да и посветам само 45 секунди што секако не беше доволно.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.514
Само 45 секунди? :pos: Брз си бил... :pos:

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.399
Поени од реакции
37
:pos: Само ќе кажам дека нема да имаме тема на муабет. За жал :( Маричето беше во ролка до гуша, без сјајче и можев да и посветам само 45 секунди што секако не беше доволно.
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: oh breeeee

BuSarCe

See My Profile
Член од
4 август 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
33
вчера се запознав со Даденцето:smir: супер девојка.
а пак вечерва се запознав со Бидиков,искрено брат не изгледаш ко на форумов толку стар:smir:
мило ми е што ги запознав :salut:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Завчера се запознав со the Carpenter, кога се собравме охриѓаните од KISS ARMY. :vozbud:

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Vodkamixx го запознав вчера. Брат тебе ти летнало врапчето :pos2:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Се запознав со elence*$ со Fantom_oh штета што фантомот ми избега набрзина, инаку супер се :pipi:

И да не заборавам Vodkamixx испадна дека го знам од поодамна.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Пиев кафе со ехмашина.Сусаро,она не е вардарче:pos:Супер си е

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Се познавам со Ddvl во основно заедно учевме :) Со друг .. Па никој :)

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Еве сум пак јас тука, се запознав со MaRyJaNe-poison, Tikvi4ka, Zevzus и Bozica сосема случајно и неочекувано :) супер се и се надевам дека за брзо ќе ги сретнам пак :pipi:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
За првомајските празници се запознав со Apokalipto, MaRyJaNe-poison, Tikvi4ka и Zevzus.
Апокалипто ми пушти пораче на телефон дека бил во Мецофорте, а јас бев на едно 15 километри од град во вила со скара и тн. Полу пијан - полу трезен, со моторче ојдов да го видам бачкото, атерот му беше голем. :)

Вчера во Баланс на свирка дојдоја Апокалипто и МериЏејн појзн, па и со неа се запознав, супер џенцка. И требеше да дојдет после Тиквичка и Зевсус, и сакав да им се претставам како некој со кој се замерени. Го одбрав алијасот на One and only, и двајцата напраја кисели фаци ко се претставивив. :)
После им кажав дек сум фантомот, и на Зевсус му велам се мислев да ти речам дека сум Пандо Калашев, а тој ми врати: Фала Богу шо си се премислил, пошо да се претставеше така ќе те нокаутирав на лице место. :pos:

И така, напрајвме мини собиранка во 1 и пол пред Дак и толку. :)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Го фатив Јове на сец после баскет у Битола.
Требаше и кафе да праиме,ама ние без пари останавме по првиот ден,затоА не пишав.
Сори Јове_мен :)

Kajgana Shop

На врв Bottom