Со кого од семејството сте најблиски?

GrD

Член од
27 октомври 2008
Мислења
289
Поени од реакции
5
Paaa so sestra mi skoro za sve pravam muabet. ali nekoi raboti na nikogo ne se kazuvaat. toa si go cuvam za mene :D

Tr()LL*W@rL()rD

, Дрогhан ‘
Член од
29 октомври 2007
Мислења
1.626
Поени од реакции
99
Па да кажеме со никој, а ако издвојам еден член од семејството, е мајка ми...:pipi:

Valerija

I'm like an Angel
Член од
23 октомври 2008
Мислења
211
Поени од реакции
5
од семејството сум со сите блиска и со мајка ми и со татко ми и со брат ми,и со сите роднини, од секогаш сум било искрена и темпераментна па ако ми се десе нешто сите од дома знаеле,на крај краева тие ме пораснале па да се срамам од ниве, ме знаат како оче наш и никогаш не сум криела ништо од нив.

Член од
10 септември 2008
Мислења
140
Поени од реакции
2
so mama definitivno inache so tato bukvalno samo ako se vidime 2 pati vo denot akomu li i nesho voopshto da prozborime :tapp:

Izr0d

Била сам дете...=)
Член од
9 мај 2008
Мислења
593
Поени од реакции
29
Со никој Изр0д си е ИЗр0д :pos2:

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Со секого сум блиска на различен начин. Најблиска со мајка ми и сестра ми. :pipi:

~windy~

urban hippie
Член од
10 септември 2008
Мислења
774
Поени од реакции
120
Со едно мало црно преубаво суштество за кое мама и тато тврдат дека ми е сестра! Јас не верував едно време зошто мислев дека сум посвоена!
Многу ме нервираше бре кога се мкнеше со мене на сите свирки и излегувања кога беше мало, занесено!
Сега е само мало! И јас сум! таква ни е фамилијата по ѓаволите!
Секогаш одеше по разгазени патеки а мене сите чевли ми се искинати! Сега е време да ги кине сама!
Јас секогш ќе сум тука да и купам нови!
Ја љубам и ми недостига до болка!

А

Александра Д.

Гостин
Најблиска сум со постариот брат..не знам зошто но некако имаме исти гени, јас и тој(јас сум 3тото дете) и помалиот брат(кој е постар од мене) е поблизок со мојата помала сестра...:toe:

P

Polaroid vanity

Гостин
Од по дома..супер блиска сум и со мајка ми и татко ми. На поинаков начин. Секако не навлегувам во детали и преинтимни причи од мојот живот ама имаме солидна и стабилна комуникација. Баш каква што ми треба и годи.
Некако одржувам рамнотежа со преголемата критичност на мајка ми и реалните и мудри гледишта на татко ми. Пресреќна сум од состојбата.
А со сестра ми имаме одлична поврзаност..иако она то не зна :) у пубертет е уше и све живо мое и смета.
Од пошироко со тетка ми,братучетка и братучед ми сме гз и гашти.

*pumpkin*

addicted to blue
Член од
28 август 2008
Мислења
716
Поени од реакции
23
прво со дедо ми, со мајка ми и сестра ми онака, им кажувам колку да не се бунат дека на дедо ми су му кажувам, а од кога се врати братучед ми и со него сум многу блиска, ко замена за брат ми е.

Kajgana Shop

На врв Bottom