Бев првин со мајка ми наааајблизок... се си разбиравме и си кажувавме... после со тато... па пак со мама... и сеа со никој... ете ме веќе 2 години, се што имам во мене кријам... ретко некој да ме натера да му ги кажам тажните работи кои ме мачат... а среќните ги кажувам без проблем... немораат да ме тераат, хахаха...
Се се испреврте поради една случка... т.е. повеќе беа, али пред две години беше главната и од тогаш почнував се повеќе и повеќе да се повлекувам кон мене... имаше другари и другарки кои ми се лутеа поради тоа што станав премногу ќутлив и што не поделувам како порано работи од мојот живот... дури и дома бев скаран ради истите работи... ама ете тоа е тоа... Едноставно се повлеков премногу... кој ме сака ме сака и ваков... :nesum:
Енивеј, моите се смирија со тоа, и ете до ден денес веќе 2 години добро сме си усогласени... хаха... не ме чепкаат ништо зашто знаат оти нема ништо да им кажам, како и останатите кои дел ме разбираат, а дел сеуште се лутат на тоа...
![Тоа е :toe: :toe:](/styles/default/xenforo/emot/toe.gif)
Енивеј, си ги сакам моите премногу и моите пријатели што се, без разлика дали ми се лутат или не, што постапив така - што се повлеков во мене премногу, ама мораат да ме сфатат... и така... ај доста ломотев јас... хаха
Сега и двајцата родители ми се на иста маса, иако даваат напори од тогаш некој бар да се зближи повеќе со мене, ама не им успева... хахаха