Со затворени или отворени очи?

Додека се лапате со партнерот вашите очи се ... ?

• Вкупно гласачи
    495
Член од
3 јули 2008
Мислења
248
Поени од реакции
8
обично со отворени очи ама некоаш ко ќе ми е ептен убо ги затворам:back:

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Ако ме начека збунет, онда дефинитивно отворени..
Ако си знам, затворени..

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
Редовно со отворени, ако замижам губам рамнотежа, па може да завршам на кичма. :)

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Најчесто ми се затворени,а ми се има случено некогаш онака да ги отворам ни самата незнам зашо..:toe:

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
викаат дека ако се лижеш со отворени очи не ја сакаш личноста со која го правиш тоа...
јас баш и не верувам дека е така, се лижам како ќе ми дојде ама најчесто со затворени, сами ми се затвараат не знам. а иначе не можам со отворени некако глупо ми е:pipi:

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
викаат дека ако се лижеш со отворени очи не ја сакаш личноста со која го правиш тоа...
јас баш и не верувам дека е така, се лижам како ќе ми дојде ама најчесто со затворени, сами ми се затвараат не знам. а иначе не можам со отворени некако глупо ми е:pipi:
Хм, лижење... :) Само страховито храбри момци доле лижат со затворени очи.. :)

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Ако се мувам/лапам/лижам(тибам термините) со отворени, не сум толку внесен и не ми е истиот филинг како со затворени. Башка со отворени се осеќам ко робот, а не се мувам механички, така да гласам за првата опција.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.171
Поени од реакции
30.327
затворени, но понекогаш ѕиркам

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Ne e vistina toa deka ako se baknuvas so otvoreni oci ne ja sakas licnosta so koja go pravis toa!

Eve ja se pocesto se baknuvam so otvoreni oci...nekogas gi zatvoram ama poveketo pati so otvoreni

DARK3R

Македонец
Член од
14 јули 2007
Мислења
99
Поени од реакции
0
Па по обичај затворени, ама се отвараат на понекоја секунда понекогаш :tapp:

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
Најчесто со затворени,а некогаш се случува и да ги отворам очите но најчесто тоа се случува со причина:)

O

Out Boy

Гостин
Малцинство сум на темава: 80% од времето додека се БАКНУВАМ е со отворени очи.
Зошто? Косичката, челото, веѓите, очињата... на партнерот ме возбудуваат неверојатно, имам потреба да го гледам и освен во бакнежот, да уживам и во тоа.

Kajgana Shop

На врв Bottom