Сочна пцовка за членот над тебе

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.922
Поени од реакции
8.285
Темава си кажува се. Значи опцујте по членот над тебе и тоа со сочна пцовка.
Да се разбереме забранувам пцовки за мајка, татко, брат, сестра или било кој спомнат член од фамилија. Можеби некој за жал изгубил татко, мајка или било кој од фамилија па да се навреди премногу.

Јас бидејќи немам кого (нема член над мене) удрете некоја јака пцовка за мене :D

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.307
Поени од реакции
3.696
Шо карање е тоа кога нема се по список во муабетот? :tapp:

Член од
20 јануари 2015
Мислења
101
Поени од реакции
91
Темава ми го скрати животот!

Член од
19 февруари 2015
Мислења
1.772
Поени од реакции
2.075
да ти ебам мандарините не јадам мандирини више ке јадам помаранџи и нема да ги љупам ако сакам што кур

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
А да ти текнеше да отвориш нешто вакво, ми прокапува казанчето што да правам,
како да сменам на патент само „влечалото“, или колата не ми вергла кој е проблемот.
----------------
на модераторов да му се падне доживотно комшија како тој над мене, што дозволил оваква тема да се отвори и трае веќе три часа...арам да му се парите што ги зема, пу јазк...

Член од
16 септември 2013
Мислења
702
Поени од реакции
691
Темава си кажува се. Значи опцујте по членот над тебе и тоа со сочна пцовка.
Да се разбереме забранувам пцовки за мајка, татко, брат, сестра или било кој спомнат член од фамилија. Можеби некој за жал изгубил татко, мајка или било кој од фамилија па да се навреди премногу.

Јас бидејќи немам кого (нема член над мене) удрете некоја јака пцовка за мене :D
Абе оди замарај ги у MaxTV, не им троши бајти на Кајгана админите со глупавава тема

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.922
Поени од реакции
8.285
Абе оди замарај ги у MaxTV, не им троши бајти на Кајгана админите со глупавава тема
:icon_lol: Знам дека е глупа темава , ама не ми текнуваше што тема да отворам нешто за играње да биде. Ајде нареден пат ќе биде нешто поинтересна и покреативна игра.

Член од
20 јануари 2015
Мислења
101
Поени од реакции
91
:icon_lol: Знам дека е глупа темава , ама не ми текнуваше што тема да отворам нешто за играње да биде. Ајде нареден пат ќе биде нешто поинтересна и покреативна игра.
Малце поче е глупа.

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.482
Поени од реакции
3.294
@Flatter :uzi:Што се курчиш бе да ти ебам копилето мрсно ебано, мрш тамо, копиљче едно гнасно! :uzi:

Член од
20 декември 2014
Мислења
99
Поени од реакции
106
Филтирано поради вклучени мајки или татковци или фамилија, да му се изнасерам на суратот...

Последно уредено:

Black Hok

CRUISE
Член од
11 декември 2012
Мислења
2.373
Поени од реакции
1.241
Да ти ја ебам сестрата на таткин гроб а мајка ти кур да ми излиже. (на кумановски звучи подобро али не знам како иде).
Прочитај го првиот пост,бабати килава да ја ебам во носот

Kajgana Shop

На врв Bottom