само србското море е поубавот от белградското метро...Минимум уште барем 5 години се и нужни за да почне да изгледа нормално. А кога ке биде европски град тоа никоj не го знае, вероватно след 150 години.
Не верувам да постои по гнусен и грозен град от Софиjа во ЕУ.
Теми како таjа се само за facepalm. Не знам дори как не се срамите да отварате вакви теми, кои можат да придизвикат само смев.
Еден Београд например во сравнение со Софиjа е како Парис.
Глупости говориш дарлинг.Интересни сте, нема жив човек кој ќе ви ја пофали храната, а вие како навиени се мавате у ѕид. Што е толку тешко да се признае: Да храната ни е одвратна. Копариште и чубрика насекаде, зачини кои вие Македонците не ги користите едноставно во храната. И затоа ви е одвратна бугарската кујна.
Ете лесно е не боли![]()
http://forum.kajgana.com/threads/Најсекси-жени-девојки-на-Балканот.59525/page-10Dajte dokaz deka Bugarkite se ubavi![]()
Глупости говориш дарлинг.
Живеете во некокви урбани легенди , во кои саму вие си верувате.Ако не беше смешно ке биде трагично. Вие нормални ли сте ?? Ако сакате , продавајте муда за б'бреци преко себе си .Аз работја с иностранци , кој идват на одмор во Б'лгарија и на анкетите какво им харесва отговарјат - храната , климата и евтината понуда.
Вистината е - в Б'лгарија лоши продукти , хубава храна. Во Мк. квалететни продукти - лоша и скучна храна.
Скаш да оспориш мнение на 7 милиона туристи во Бг. преку 20 илјади во Мк.?
По големина:Sakam da idam naredna nedela na shopping u Sofia, ke moze nekoj sugestija da mi dade koj Mall/Shopping centar da odam?
Fala
Доручек задолжително во ИКЕА, ручек во Операта, вечера во ресторан Македонија.
Шопинг во Оутлет Центарот.
БТВ Идете у Приштина поефтино ќе поминете.
Баталете ја Бугарија.
Sakam da idam naredna nedela na shopping u Sofia, ke moze nekoj sugestija da mi dade koj Mall/Shopping centar da odam?
Fala
Доручек задолжително во ИКЕА, ручек во Операта, вечера во ресторан Македонија.
Шопинг во Оутлет Центарот.
БТВ Идете у Приштина поефтино ќе поминете.
Баталете ја Бугарија.