Сообраќајни прекршоци и казни

Член од
25 февруари 2014
Мислења
1
Поени од реакции
0
Ajde koj e po upaten , mi stegnaa kazna 250 evra , planiram da ja platam vo narednava nedela neli za pola suma , otkako ke ja platam moram u policja da idam kako stom beshe porano ? neam primeno kazna dobri 9-10 godini da ne se smenile neso ?

Член од
17 ноември 2014
Мислења
4.951
Поени од реакции
7.589
Za tvoja zal, toa samo pokazuva tboe nivo na kultura, a ne deka ti se tocni tvoite stavovi :)
Ok, nema potreba da go tupime poveke, se soglasivme deka ne se soglasuvame
Da che izigravam Psihoterapeut!
Na normalni lujge im se kazhuva ednash! Aj od mene dva pati ater od kultura!
Ama tret pat Ne fala , toa e stoka!
Автоматски споено мислење:

Во еден правец по 80-100км ли правиш?
Denes 360Km:shook:

Член од
6 ноември 2024
Мислења
76
Поени од реакции
132
За тебе сум лично и персонално Верстапен
И така продужете како баби да возите на булевари нели од што сте многу шоферишта јаки и строго до 3 знаете да убаците
Многу лично и емоционално се внесуваш во дискусијава. Овде дискутираме за безбедност во сообраќајот и почитување на правилата за да нема смртни последици.

Шикана нема да допреш :) знам, така да ф1 муабети за по друштво чувај ги.

Член од
17 ноември 2014
Мислења
4.951
Поени од реакции
7.589
Се надевам имаш удобно седиште
Автоматски споено мислење:

Ne e ni chudo vo Amsterdam da ogranichat na 30Km/h tesni ulici, prenaselen i 3x povejche vozila odkolku Skopje.

Ushte eden podatok za zagaduvanjeto se nadevam interesen za @Mister No
Pri brzina 80 i 100h nema razlika vo Shtetnite gasovi. Toa beshe Studija od tri godini na A10 i toa ogranichuvanje od 100Km/h go ukinaja.
Shto znachi od Lani na istata delnica e dozvoleno 130km/h
Istoto vazhi i za vozila od 50-70Km/h

Screenshot 2024-11-14 at 21-15-56 Luft-100er auf A10 wird aufgehoben - SALZBURG24.png

Член од
8 февруари 2020
Мислења
5.256
Поени од реакции
7.617
More Mochko eden!
Pak i pak ti so taa pesna!
Golem Protok ne se dobiva so Brzina! Tuku so poshiroki Patishta i Soobrajchanja kultura.
Nitu ednoto nitu drugoto go Ima vo Makedonija!
Што ако имаш пошироки патишта кога имаш тесни грла. Ене ти ги раскрсниците кај Мавровка и кај Ист Гејт. Сообраќајно решение за да нема гужви и застои е на нивоа.

Nekoj mnogu popameten i od mene i tebe pravel matematiki i zaklucil deka 50 km/h niz naseleno mesto e maksimumot so koj smee da se vozi od eden kup pricini od koi prvicnata e sekako bezbednosta
Зашто на Словенечка (нема куќи за луѓе да би поминале улица) или новите булевари, продолжетокот од Словенечка накај Порше автосалонот и од Чаир булеварот што продолжува накај обиколницата (нема објекти за луѓе да би поминувале) би возел 50?
Не велам дека треба 130км, ама па и 50км е ретардирано за такви локации, а џандарите баш таму мерат.

За безбедноста, во законот нели пишува пешакот внимателно да пристапи кон преминување на улицата. Ние ко зомби со тоа мобилните.

Член од
9 декември 2012
Мислења
1.021
Поени од реакции
1.100
Ajde koj e po upaten , mi stegnaa kazna 250 evra , planiram da ja platam vo narednava nedela neli za pola suma , otkako ke ja platam moram u policja da idam kako stom beshe porano ? neam primeno kazna dobri 9-10 godini da ne se smenile neso ?
Однеси ја во полиција, и направи фотокопија. Истото е.

Kajgana Shop

На врв Bottom