Вчера сонував како една другарка ми кажува дека е трудна и мислам дека рече баш со мене.Т.е јас ја прашав и на одговорот не ми текнува.
Што би значело ова.
Ако ги наоѓаш парите, што нели го правиш во сонот и ги земеш, значи ќе имаш среќа во некоја игра или поверојатно, те очекува некоја убава, пријатна новост.Ај ве молам веќе подолго време( по еднаш неделно) сонувам како одам по улица и гледам расфрлани пари по улица и ги собирам стварно незнам што значи ова,ако може некој да ми каже...фала многу :smir:
Ако купуваш часовник, ќе слушнеш некои интересни вести кои што ќе те заинтересираат.вчера цела вечер сонував како купувам саат дали ке можете да ми кажете што значи ? благодарам однапред.
Штом се возиш некој брз успех.Последниве денови сонувам како возам кола? Што значи тоа?
Со си се усрал бе:pos2:добро,до сеа ви се исполнувале претскажувањата од соновите?
не бе,онака прашав,љубопитност...Со си се усрал бе:pos2:
Според Словените, ти претстои свадба.Сонував како присуствувам на свадба на вујко ми и вујна ми (кои се венчани)
и како сум го фатила невестинското цвеќе.
Што би можело да значи?
Мала сум за свадба, најверојатно второто....:/Според Словените, ти претстои свадба.
Но, ако не е таков случајот, а си играла на свадата, си била весела, тогаш некој ти фрлил око.:smir: