Хехе, мислам дека многу убаво разбра што те прашав и побарав од тебе, ама изгледа со сила сакаш да се правиш улав. Извор се цитира на сосема друг начин,... име, дело, печат, година, страна, итн. ама ај и јас цело време сам себеси се залажувам дека дискутирам со нормални луѓе.
Значи без разлика дали сакаш да цитираш и да го дадеш изворот од каде си го поставил тој исечок, останува моето прашање: ШТО Е СЕГА РАБОТАВА, ГИ ПРИЗНАВАТЕ ДОКУМЕНТИТЕ И ОДРЕДБИТЕ НА АСНОМ ЛИ?!?
Еве да те потсетам на една наша предходна "средба" на друг подфорум и тема, кајшто ти ми го постираше овој т.н. "документ" од 1949 г. како некаков "доказ" против нас Македонците:
По што самоуверено праша (парафразирам): ДАЛИ ИМА НЕКОЈ МУДА ДА ИСКОМЕНТИРА?
Јас уште тогаш ти одговорив, ама еве во согласност со овој исечоков што е демек од документите на АСНОМ (може и да е, ама треба да се цитира правилно) да ти одговорам пак, па да видиме што ќе кажеш.
Истиот човек = К. Драмалиев од твојов "документ" напишал и издал цела книга само 2 години порано со ваков наслов:
К. Драмалиев,
"Теорија и практика на великоб'лгарскија шовиниз'м", Изд. на Б'лг. работническа партија (комунисти), 1947 г.
Еве, да не речеш дека не постои
КЛИК ТУКА
Ај малееее, каков наслов, па, па....