- Член од
- 27 октомври 2017
- Мислења
- 732
- Поени од реакции
- 1.089
Taka e,.more sega shetav niz bitpazari kakvi nusinja ima Po Po Po
Вие имавте секс и љубов со нас, па останавте без јазик. Се разводневте и се сведовте на каури обични.Шипtарите и Ромите и Турците и Торбешите нема магично да исчезнат во друга димензија туку ќе живеат со нас и околу нас се додека постои оваа држава. Македонците не се геноциден народ па етнички да чистат територии. И фала на Господа што е така. Оние муабети за сецесија се малку предавнички. Како тоа да им се даде 1/4 територија од и онака минијатурна државичка? Така да треба да се изнајде начин да се дојде до меѓусебно разбирање. За скоро време ќе бидеме пола пола во население, ако веќе и не е тоа така. Ни тие ни ние ќе одиме некаде, треба да се живее да се гради, да се раснат нови генерации кои, иншалах, ќе се зимаат меѓусебно. Сексот и љубовта на лица од различни етнички заедници може да доведе до просперитет![]()
Ke donesat da, vnucite nasi da klanjaat i da rusat krstovi. Abs ne se zaebavajte ej.Шипtарите и Ромите и Турците и Торбешите нема магично да исчезнат во друга димензија туку ќе живеат со нас и околу нас се додека постои оваа држава. Македонците не се геноциден народ па етнички да чистат територии. И фала на Господа што е така. Оние муабети за сецесија се малку предавнички. Како тоа да им се даде 1/4 територија од и онака минијатурна државичка? Така да треба да се изнајде начин да се дојде до меѓусебно разбирање. За скоро време ќе бидеме пола пола во население, ако веќе и не е тоа така. Ни тие ни ние ќе одиме некаде, треба да се живее да се гради, да се раснат нови генерации кои, иншалах, ќе се зимаат меѓусебно. Сексот и љубовта на лица од различни етнички заедници може да доведе до просперитет![]()
А колку не имаше нас? Има пописи таму од 1948, шака јада што се вели, асимилацијата беше неминовна. Но овие наведените ќе бидат пола население и далеку од асимилирање. Само нам је љубав потребнаВие имавте секс и љубов со нас, па останавте без јазик. Се разводневте и се сведовте на каури обични.
Многу влажни соништа, се помалку и помалку сте, се селите со брзина на светлината, повеќето албанци, турци и босанци така и дојдовте па сега и така и си одите, ишала.Шипtарите и Ромите и Турците и Торбешите нема магично да исчезнат во друга димензија туку ќе живеат со нас и околу нас се додека постои оваа држава. Македонците не се геноциден народ па етнички да чистат територии. И фала на Господа што е така. Оние муабети за сецесија се малку предавнички. Како тоа да им се даде 1/4 територија од и онака минијатурна државичка? Така да треба да се изнајде начин да се дојде до меѓусебно разбирање. За скоро време ќе бидеме пола пола во население, ако веќе и не е тоа така. Ни тие ни ние ќе одиме некаде, треба да се живее да се гради, да се раснат нови генерации кои, иншалах, ќе се зимаат меѓусебно. Сексот и љубовта на лица од различни етнички заедници може да доведе до просперитет![]()
Sporeduvas Srbi so Albanci, sekade kade sto e verata ista problemot ne e golem ama ako ti ocekuvas eden Albanec da dozvoli kerka mu da se omazi za nas togas si vo goleba zabluda. I ne zboram od tipot na Nora Sakiri ili Edina Musa, za random siptаr od Saraj ili Bogovinje.А колку не имаше нас? Има пописи таму од 1948, шака јада што се вели, асимилацијата беше неминовна. Но овие наведените ќе бидат пола население и далеку од асимилирање. Само нам је љубав потребна![]()
Еден Албански дедо убаво кажа на протест, ако зимат жени хаус ќе биде скопје, че го паљим со бензин.Sporeduvas Srbi so Albanci, sekade kade sto e verata ista problemot ne e golem ama ako ti ocekuvas eden Albanec da dozvoli kerka mu da se omazi za nas togas si vo goleba zabluda. I ne zboram od tipot na Nora Sakiri ili Edina Musa, za random siptаr od Saraj ili Bogovinje.
Еден Албански дедо убаво кажа на протест, ако зимат жени хаус ќе биде скопје, че го паљим со бензин.
Па и ја не би. На толку Македонци православни лепотани, на орка да ми личи детето ко Шипо? Не фала. Како ќе искочам утре пред Господ?Sporeduvas Srbi so Albanci, sekade kade sto e verata ista problemot ne e golem ama ako ti ocekuvas eden Albanec da dozvoli kerka mu da se omazi za nas togas si vo goleba zabluda. I ne zboram od tipot na Nora Sakiri ili Edina Musa, za random siptаr od Saraj ili Bogovinje.
Zenite kako zeni se takvi skroeni da ne se navredis, mnogu malku zeni odsekogas imale custva na pripadnost, ete od ukrainkive deneska pa do frnacuzinkite vo '43. Taka e i denes, faktot sto nemaat svest a ni strav od doma i se ljubopitni sustestva go pravi toa da se poveke go ima toa a i maskosta ja nema veke kaj nasite deca.Па и ја не би. На толку Македонци православни лепотани, на орка да ми личи детето ко Шипо? Не фала. Како ќе искочам утре пред Господ?
За жал сѐ повеќе наши девојчиња идат со шипци, и тоа доста и за пари… греота греотс. Боље иди мети улици.
Последно што видов во 22ка, наше девојче со ќууутук циган. И тоа деца беа.. без контрола очигледно.
Само свински чварки и готвење со свинска маст.А колку не имаше нас? Има пописи таму од 1948, шака јада што се вели, асимилацијата беше неминовна. Но овие наведените ќе бидат пола население и далеку од асимилирање. Само нам је љубав потребна![]()
Ne se vregjam. Se lutam coek. Ja moe dete nema da dozvolam da se mesa taka. Pogotovo ne so niv. Oni nas da ne vregjaat nie da se zimame? Neee.Zenite kako zeni se takvi skroeni da ne se navredis, mnogu malku zeni odsekogas imale custva na pripadnost, ete od ukrainkive deneska pa do frnacuzinkite vo '43. Taka e i denes, faktot sto nemaat svest a ni strav od doma i se ljubopitni sustestva go pravi toa da se poveke go ima toa a i maskosta ja nema veke kaj nasite deca.
E ja nema ti nema ama drugi 20 ne im e gajle bared od toa sto gledam kako gi vospituvaat decata kao da e zivotot epizoda od vo svetot na bajkite serijalot i ete ti problem. Porano pred ne tolku dalecno minato mladi parovi imale problem ako edniot e egeec a drugiot od tukasniot del na mkd za deneska na istite tie vnukite da im odat so cigani ama mnzositvoto ja pravi celata slika, takvi drugi 20 luge ni ja krojat sudbinata na cela zaednica, sekade e taka.Ne se vregjam. Se lutam coek. Ja moe dete nema da dozvolam da se mesa taka. Pogotovo ne so niv. Oni nas da ne vregjaat nie da se zimame? Neee.
Коко ШанелZenite kako zeni se takvi skroeni da ne se navredis, mnogu malku zeni odsekogas imale custva na pripadnost, ete od ukrainkive deneska pa do frnacuzinkite vo '43. Taka e i denes, faktot sto nemaat svest a ni strav od doma i se ljubopitni sustestva go pravi toa da se poveke go ima toa a i maskosta ja nema veke kaj nasite deca.