Овие се добрите Албанци од Албанија, нели така ти кажа твојата тетка што била лани у Ксамил?
Иначе може во оваа влегуваат и тие што се фатени илегално што работат и по скелиња не само тие со криминал.
Сум имал прилика да работам со албанци од Тирана, повеќето исти се ко вас, само некои се со италијански имиња. На ФБ кавер арапски за бајрам, име Алесандро.
Сум имал прилика да работам со албанци од Тирана, повеќето исти се ко вас, само некои се со италијански имиња. На ФБ кавер арапски за бајрам, име Алесандро.
Паметните личности се ангажирани во: високобразовни институции, академии на науки, научно-истражувачки центри...каде образуваат и квалификуваат инжинерски кадри за потребите од економијата, издаваат научни трудови...
Каква е врската меѓу криминалот, паметот, економијата и уништувањето туѓи животи?
Друже, вашите зелки пијат енергетски пијалок кој продажна цена му е 30 денари. Нормален ли си?
Ако некој се труе, тоа се вашите диви орки по сите населби, села и градови каде живеете. 0 хигиена, 0 организација. Тотален хаос и распад систем. Ѓубре/отпад на сите страни. Бетер од „египќани“ сте.
И дај бе има ли админ на форумов? Кој кур се трпи ваква пичка што провицира само? Банирајте го доста глумите демократија, еден нормален пост нема. Гори од омраза во него. Опсесија му се Македонците. Дај банирајте го и нека си ебе мајката и он и сите како него.
Неписмена дива орка најде памет да соли. Не знае 2 реченици да напише, ги гугла пред да ги постира да види дали се точни.
За соживот... што да кажам... татко ми албанец, мајка ми македонка, јас југословен и партизан. Кој го интересира за соживотот било каква информација, т.е. што за муслиманите и православните, што за овие, што за оние, слободно нека ме праша. Ги знам и едните и другите. И оние ги знам, и вас ве знам. Едината работа што ги делат македонците и албанците од добар соживот е политиката. Ах, да, и тие избеглиците од Косовските планини што ни дојдоа и тука изиграваат алфа-мажјаци а се херетички говна со умови останати назад у Отоманската империја. Ех, и тоа не јебе. Од македонски албанци староседелци - до овие денес што ги гледаме на ТВ има голема разлика другари, многу голема.
Автоматски споено мислење:
Аууу, страшно еј. Страшно. Ги заборавиле иначе и ус(р)ашите од Хрватска.
Како дел од двете култури, дали Исламот или Христијанството ти звучи како морално подобра религија? Дали би практикувал религија измислена во Арабија 600 години по раѓањето на Исус од страна на човек кој имал сексуално дејствие со 9 годишна девојка додека тој имал над 50 години, имал многу секс робови и присилно со сабјата ги терал поробените народи да го примат Исламот?
Автоматски споено мислење:
Браќата со нивните нормални фамилијарни навики. Искрено ромиве ми се помили од косовар муслимански.
Вчера во 20.55 часот во тетовско село полициски службеници од СВР Тетово го лишиле од слобода Ф.А.(37) од тетовскосело, постапувајќи по претходна пријава од неговата 26-годишна сопруга, дека истиот противправно ги држел неа и нивните две малолетни деца заклучени во куќата, по што таа нашла...
Друже, вашите зелки пијат енергетски пијалок кој продажна цена му е 30 денари. Нормален ли си?
Ако некој се труе, тоа се вашите диви орки по сите населби, села и градови каде живеете. 0 хигиена, 0 организација. Тотален хаос и распад систем. Ѓубре/отпад на сите страни. Бетер од „египќани“ сте.
И дај бе има ли админ на форумов? Кој кур се трпи ваква пичка што провицира само? Банирајте го доста глумите демократија, еден нормален пост нема. Гори од омраза во него. Опсесија му се Македонците. Дај банирајте го и нека си ебе мајката и он и сите како него.
Неписмена дива орка најде памет да соли. Не знае 2 реченици да напише, ги гугла пред да ги постира да види дали се точни.
Цела оваа тема е базирана на стереотипи и навреда кон Албанците и фурање некоја имагинарна фикција дека Македонците се тобоже некоја супериорна култура наспроти Албанците. Што не е точно воопшто.
Јас можам со реални факти и докази да ти докажам дека Македонците најмалку 20 пати повеќе страдаат од социјална патологија и пороци од Албанците.
Нивото на корупција и нефункционалност на системот е на исто ниво присутно низ Источна Македонија. Погледни само на што личат градовите и селата низ Источна Македонија. Јад и беда.
Еве по македонски општини секојдневно се острануваат диви депонии. Таму Албанците ли фрлаат ѓубре?
Огромна дива депонија создадена од неодговорни граѓани се чисти денес во местото викано Бара во општина Кисела Вода. На собирање на отпадот, настанат како последица од неодговорното однесување на поединци, ќе се работи цел ден, а по потреба и утре, се до целосна елиминација на депонијата.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.