- Член од
- 10 септември 2016
- Мислења
- 9.333
- Поени од реакции
- 19.028
Не бе брат грешка си, продавам амбургериOff the record...уште ли продаваш хамбургери во Германија?
Не бе брат грешка си, продавам амбургериOff the record...уште ли продаваш хамбургери во Германија?
Подобро амбургер него ероинOff the record...уште ли продаваш хамбургери во Германија?
Ete... gledas kolku vi e kapacitetot? Nemas drug odgovor na seta ovaa vistina koja e napisana ovde? Boli a? Kaleto nema vecno da e tuka i da ve stiti, kaj i da e ke se povlecat. Posle ke bide tesko vase, veruj mi.
Која цивилизација? Не, најсериозно те прашувам, што е тоа што Албанците го имаат постигнато и што може да се рече дека ете се истакнале како народ?Vecerva site na plostad da vidite sto e civilizacija
Ke doznaete, ne beri gajle.neznam sto vie si kaleto celo vreme
Сепак во Германија си, сеуште?Не бе брат грешка си, продавам амбургери
Ти реков ако се одлучам да ја земам љочката од Феризај ќе те соберам од Тетово и те носам на свадба, што се секираш. Ако не бидне ништо од тоа тогаш пак ќе се видиме кога ќе бегаат овие од калето, кога ќе одиме накај УрошевацСепак во Германија си, сеуште?
Врати се , те молам. Нема со кого....да правам муабет![]()
Како бе харам...тој е наш зет. Лош, добар, наш е !харам је да правиш муабет со кафири
Кој бе овие од калето, оти ме збуни сега. Овие тепаните, тепачите, или америте???Ти реков ако се одлучам да ја земам љочката од Феризај ќе те соберам од Тетово и те носам на свадба, што се секираш. Ако не бидне ништо од тоа тогаш пак ќе се видиме кога ќе бегаат овие од калето, кога ќе одиме накај Урошевац![]()
Читај тука што ви рекол вашиот духовен водич педофилопсихопат:Како бе харам...
Дента кога бди ќе почне да дели сендвичи со свинска салама на сите оние што ќе им одат на митинг ќе поверувам на тој илир и ќе дојдам на митинг во прв ред.Vecerva site na plostad da vidite sto e civilizacija
i ti @Sussaro ako si vo makedonia se razbira
Ke imate moznost da go slusate Ilir Shakjiri, peac koj povikuva na sozivot megju shqiptari i kauri
Se gledameПрегледај го приврзокот 413804
Да тоа е реално точниот одговор, еден од двата. Ама има уште еден хипотетички точен, да речеме дека сме во некој паралелен универзум и дека чита, колку страници прочитал?Точниот одговор е дека Љутви не чита книги.