Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување Време на започнување
Vecerva site na plostad da vidite sto e civilizacija

Која цивилизација? Не, најсериозно те прашувам, што е тоа што Албанците го имаат постигнато и што може да се рече дека ете се истакнале како народ?

Ништо немате, т.е никој немате без разлика дали се тие од МК КС или АЛБ...немате автори, немате интелектуалци, немате луѓе кои работат со својот умствен капацитет. Кај вас најпознати личности се првенствено политичари, некои курви од пејачки и спортисти, повеќе од тоа нема.

Својот национален бит го имате основано на човек, херој, кој кога би видел што станало со неговиот народ, би се обесил истата секунда.

@wpigeons089
Ete... osven da se ceris ko hiena drugo ne znaes. Odgovori be dulli, kazi nesto, nekoj kontra-argument iznesi, prosvetli ne...

Сепак во Германија си, сеуште?
Врати се , те молам. Нема со кого....да правам муабет ;)
Ти реков ако се одлучам да ја земам љочката од Феризај ќе те соберам од Тетово и те носам на свадба, што се секираш. Ако не бидне ништо од тоа тогаш пак ќе се видиме кога ќе бегаат овие од калето, кога ќе одиме накај Урошевац ;)

харам је да правиш муабет со кафири
Како бе харам...тој е наш зет. Лош, добар, наш е !
Автоматски споено мислење:

Ти реков ако се одлучам да ја земам љочката од Феризај ќе те соберам од Тетово и те носам на свадба, што се секираш. Ако не бидне ништо од тоа тогаш пак ќе се видиме кога ќе бегаат овие од калето, кога ќе одиме накај Урошевац ;)
Кој бе овие од калето, оти ме збуни сега. Овие тепаните, тепачите, или америте???

Како бе харам...

Читај тука што ви рекол вашиот духовен водич педофилопсихопат:

O ye who believe! Take not the Jews and the Christians for friends. They are friends one to another. He among you who taketh them for friends is (one) of them. Lo! Allah guideth not wrongdoing folk.

Е сега ти рече дека имаш другари Македонци кои не биле како нас фашисти или што ти ја знам.

Те знае ли аллах дека имаш другари каури и што мислиш за твоето идно крчакње на ражен кад доѓе судњи дан?

Vecerva site na plostad da vidite sto e civilizacija
i ti @Sussaro ako si vo makedonia se razbira
Ke imate moznost da go slusate Ilir Shakjiri, peac koj povikuva na sozivot megju shqiptari i kauri
Se gledame :cool:Прегледај го приврзокот 413804

Дента кога бди ќе почне да дели сендвичи со свинска салама на сите оние што ќе им одат на митинг ќе поверувам на тој илир и ќе дојдам на митинг во прв ред.

Точниот одговор е дека Љутви не чита книги.

Да тоа е реално точниот одговор, еден од двата. Ама има уште еден хипотетички точен, да речеме дека сме во некој паралелен универзум и дека чита, колку страници прочитал?

Ама и ти сега не си фер, за шиптaри беше ова прашање не за каури. Сега му останува еден одговор само.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom