Има напредок, сега се само 50 години поназад од насПрегледај го приврзокот 338348
Штом ова го викаат и признаваат, значи влегле во нашата цивилизација.
Твојов им даде мандат, месијата.Еден мандат апослутна власт им требаше на Албанците да не пишат Бугари.
Сите до еден пратеници Албанци гласаа за, опозиција, власт, крвни непријатели... Како еден станаа и ве направија Бугари. Без око да им трепне.
Обично македонци избегаваат проблеми со Албанци бидејќи знаат да си играат со ножот и на крај ги избегнуваат последиците,а верувај ми од искуство зборам кога Албанец е сам без нож ги нема тие муда шо ги прикажува додека е со цела екипа,не го кажувам дур да ме мислите за некој tough guy,поголема пичка од сам не наоружан албанец нема. Едноставно Албанци не се соочуваат со истите последици како македонецот кога ке напрват нешто што не е во согласнот со законот и таа е тажната вистина.Јас не отварам дебилни теми и не собидувам никого да одбранам. Вие патриотите ќе ја одбраните, ама тука на Кајгана. А кога ќе ви згрчи Албанец на улица, да ве нема. Ама лајкови и мемиња, за тоа сте први.
Како што кажав у другата тема, веќе имаме молскавичен одговор од Косово, за овие обвинувања. Диверзанти, уфрлени длабоко во непријателска територија.Прегледај го приврзокот 339337
Угнететите шиптаpчиња од страна на славо-мачедонас, со извојувана уште една победа врз државата која уназад 20 години ја серат.
Прегледај го приврзокот 339337
Угнететите шиптаpчиња од страна на славо-мачедонас, со извојувана уште една победа врз државата која уназад 20 години ја серат.
Јес вала!!!...Најдобар пример за соживот се покажа Жан Митрев, помагајќи подеднакво и на македонци и на косовари !!!
Село без кучиња станавме, насекаде се сее страв и трепет кон немуслиманско население низ дрважата, наместо во ЕУ овие успеаа да не вратат во Отоманската империја. Пред некој период исти кражби по Овче Поле, се тепаат стари и изнемоштени лица за пензија, еве сега и сред град по центар се случува ова. Затоа следна таква можност како со пиштолотџијата не треба да се пропушта, граѓанска војна е нешто најдобро што може да ни се случи во моментов, ако не за овие возрасниве барем за дечињата што ќе мора пак како нивните предци да наведнуваат глави 5 века.Како што кажав у другата тема, веќе имаме молскавичен одговор од Косово, за овие обвинувања. Диверзанти, уфрлени длабоко во непријателска територија.
Крадци од Косово фатени на дело во Кочани
Во Кочани вчера полициски службеници од Полициската станица Кочани ги лишиле од слобода Б.А.(54) и С.С.(63), двајцата од Косово. Одземените предмети биле пронајдени и вратени на сопствениците, а лицата биле приведени во полициска станица и по целосно документирање на случајот ќе биде поднесена...www.mkd.mk
Да се надеваме дека судот ќе има некоја поволна понуда и за нив, како што имаше за косоварите дивоградачи, а и за Цуфи Кока. Албанци се и тие, не би било фер баш нив да ги судат.
Можат српските служби комотно за све да ги обвинат наместо Албанците, дури и за правењето Бугари.
Се е до психата друже, се е до сфаќањето, кога ќе го победиш стравот и ќе го сфатиш баш ова што го кажуваш, тогаш стравот на Албанецот нема крај. Од лично искуство го кажувам ова, кога ќе си ги покажеш гените на нашите предци кои имале по два рала муда и не дозволувале понижувања, Албанецот се повлекува до степен да ти прави чест а не ни помислува да напаѓа.Обично македонци избегаваат проблеми со Албанци бидејќи знаат да си играат со ножот и на крај ги избегнуваат последиците,а верувај ми од искуство зборам кога Албанец е сам без нож ги нема тие муда шо ги прикажува додека е со цела екипа,не го кажувам дур да ме мислите за некој tough guy,поголема пичка од сам не наоружан албанец нема. Едноставно Албанци не се соочуваат со истите последици како македонецот кога ке напрват нешто што не е во согласнот со законот и таа е тажната вистина.