- Член од
- 1 март 2021
- Мислења
- 338
- Поени од реакции
- 758
На семафори само цигани има, 100% на позиции се они таму, тоа ли е рамноправност?
Па нека завршат некој факултет наместо да вадат деца од уши и може и ќе има.
Како бре го киднапирале? Да не требаше да го почастат нешто?https://libertas.mk/se-obidel-da-krade-go-kidnapirale-doshla-grupa-da-go-oslobodi-se-tepale/?fbclid=IwAR25y40muSNun1WjkNn9FJMB36rX4D_ZweCPF-HuO6dUs_xEcuPnEjYcX1U
ове ќе е она што се пишува тука, дека малолетници дрско влегуваат во дворови и крадат ???
Па нека завршат некој факултет наместо да вадат деца од уши и може и ќе има.
Најгнас категорија ми се ова ѓупциве, од организираниот криминал по семафори преку кражбите што ги прават кај стигнат па се до оние Македонци што почнуваат репорт да ти стискаат на фб ако пишеш ѓуптин![]()
сигурно има, не се сите кај нас некапени има и од тие капените .
Зарем има и такви пациенти?
Мало забегување од темава, се расправав со еден зошто сум пишала ѓуптин, пуштив линк дека тој термин не е расистички, дека ПОСТОИ во македонскиот јазик и е ПРИФАТЕН, ме блокна и тоа е сѐ што треба да знаеш околу таквите.![]()
Зарем има и такви пациенти?
Така некако изгледа..сигурно има, не се сите кај нас некапени има и од тие капените .
Случкава што ја опишуваш не е од некој НЏО ухлеб шо јаде гомна по социјални мрежи, за да се покаже пред шефовите, туку е фул ретард, левел Бардовци.Мало забегување од темава, се расправав со еден зошто сум пишала ѓуптин, пуштив линк дека тој термин не е расистички, дека ПОСТОИ во македонскиот јазик и е ПРИФАТЕН, ме блокна и тоа е сѐ што треба да знаеш околу таквите.
После ФБ ми имаа пратено warning некој, глупости ама ништо не се случиLike I give a damn
![]()
Глупи луѓе... Уствари Ѓуптин е најприкладен збор за нивното етничко потекло. Дури и Gypsy има корен од Ѓуптин. Али јебига постојат разно-разни либтардирани дегеноиди со основна култура нула, чие животно достигнување е ловење вештерки.Мало забегување од темава, се расправав со еден зошто сум пишала ѓуптин, пуштив линк дека тој термин не е расистички, дека ПОСТОИ во македонскиот јазик и е ПРИФАТЕН, ме блокна и тоа е сѐ што треба да знаеш околу таквите.
После ФБ ми имаа пратено warning некој, глупости ама ништо не се случиLike I give a damn
![]()
Glumat crnci ostaj gi.Мало забегување од темава, се расправав со еден зошто сум пишала ѓуптин, пуштив линк дека тој термин не е расистички, дека ПОСТОИ во македонскиот јазик и е ПРИФАТЕН, ме блокна и тоа е сѐ што треба да знаеш околу таквите.
![]()
Народ што си ги пцуе меѓусебно малолетните деца не ни заслужува подобро.Ima lugje.. i cigani -koi se najnikakva klasa na sustestva na planetava.Svetot bi bi podobar bez niv.
Мали, земи апче и не замарај.Kakva jugoslavia be mrsul vie sto ste za jugoslavia sve u logor treba da ve stavat zaradi vas si pati drzavata picleminja