Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.609
Поени од реакции
31.423

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.010
Поени од реакции
83.400
Сакаш да кажеш дека нејзините деца ќе живеаа во тоа село да беше Косово уште Србија?
да, ќе најдеш иљаду и еден изговор за албанското етничко чистење врз Србите и тоа ми е јасно

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.609
Поени од реакции
31.423
Во суштина, повеќето поима немате и само навивате ко дебили против Албанците и глумите емпатија кон Христијаните.
,,,a so tebe shto se sluchuva,,,
,,mnozinstvito naspram malcinstvoto
,,,debili
,,,glumenje

,,kade si ti vo seto ovoa,,,
Автоматски споено мислење:

Во суштина, повеќето поима немате и само навивате ко дебили против Албанците и глумите емпатија кон Христијаните.
,,,posle vakvo neracionalno razmisluva ke najdobro da se banirash samsebe na izvesen period,,,

Член од
25 март 2012
Мислења
8.573
Поени од реакции
5.150
да, ќе најдеш иљаду и еден изговор за албанското етничко чистење врз Србите и тоа ми е јасно
А кој прави етничко чистење по источна Македонија? Сакаш да ти постирам испразнети села?

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.010
Поени од реакции
83.400
А кој прави етничко чистење по источна Македонија? Сакаш да ти постирам испразнети села?
Дали секое испразнето село на светов е резултат на социо-економски процеси?
Како на пример, не можеш да јадеш. (затоа што ти е пресечен гркланот)

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.720
,,,a so tebe shto se sluchuva,,,
,,mnozinstvito naspram malcinstvoto
,,,debili
,,,glumenje

,,kade si ti vo seto ovoa,,,
Автоматски споено мислење:

,,,posle vakvo neracionalno razmisluva ke najdobro da se banirash samsebe na izvesen period,,,
Не се вознемирувај ќе ти се качи шеќерот.

Член од
25 март 2012
Мислења
8.573
Поени од реакции
5.150
Дали секое испразнето село на светов е резултат на социо-економски процеси?
Како на пример, не можеш да јадеш. (затоа што ти е пресечен гркланот)
А да си признаеш дека вака ги оставите бабите да живеат сами?

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.010
Поени од реакции
83.400
А да си признаеш дека вака ги оставите бабите да живеат сами?
Тоа ќе да е причината заради која српските села на Косово се испразнети.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.720
,,,samo tolku ti e kapacitetot,,,
Шутрак, ти си старец. Си живеел Југославија, да не речам и повеќе од половина од твојот живот.
Нормално е да немаш никаква објективна слика за целата ситуација. Дај молимте оди чувај внуци или нешто, остај ме мене со капацитетот.

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.609
Поени од реакции
31.423
Шутрак, ти си старец. Си живеел Југославија, да не речам и повеќе од половина од твојот живот.
Нормално е да немаш никаква објективна слика за целата ситуација. Дај молимте оди чувај внуци или нешто, остај ме мене со капацитетот.
,,,a ti si neizzhiveana lichnost , koja ima sosema pogreshna mentalna percepcija na se shto e ochebijno , a za toa shto jas pravam ili ke pravam ne e tvoja rabota , i da zasluzhuvash da bidesh ignoriran so toj tvoj kapacitet,,,
,,, ostanuva da ostanesh sam so samiot tebe,,,

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.010
Поени од реакции
83.400
доста тропаш бе...

:lolzz:

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.026
Да се надеваме еден ден и ние ќе имаме ваков соживот. Всушност, имаме, ама малку е засенет :)

Ова е далеку од соживот, ова според мене е еден вид на реклама као ете Албанците како се однесуваат кон Србите. Мое мислење е ова, како и да е пак не e соживот, туку нормален човечки однос, зошто пред секоја националност постои добар и лош човек. Соживот е кога нема да ги избркаш сите Срби од селото, кога нема да им ги палиш шталите, кога нема да им пукаш во стоката, кога нема да ги кршиш прозорците од нивните куќи а ова е пропаганда поготово кога доаѓа од ваква телевизија.

Како и да е респект за човекот, добрите дела се запишуваат некаде, од толку луѓе само тој и помага така да и тоа е за поздравување, зошто многумина би ја запалиле жива во куќата.

M

Macedon1um

Гостин
Заради имот бе, заради имот...
Искрено мене ми се плачеше за бабава, не знам за вас. А на Фадил свака му част.
И браво за Алџезира, вакви појави треба да цениме, а не по цел ден да читаме како Берик шири омраза.
Од целиот пост се фати само за имотот за да го избегнеш другиот дел..

Кажи ми зошто Косово како сега независна држава не им дозволува на Србите да си го вратат имотот назад, или едноставно да ги казни/тргне узурпаторите

Kajgana Shop

На врв Bottom