- Член од
- 2 октомври 2009
- Мислења
- 958
- Поени од реакции
- 238
srekna i na tebeАбе одете славете да му се невиди, зеле тука лагери зглобој ми разглабаат.
Ајде среќна нова 2012 и се’ најдобро во неа!
srekna i na tebeАбе одете славете да му се невиди, зеле тука лагери зглобој ми разглабаат.
Ајде среќна нова 2012 и се’ најдобро во неа!
Glej ako moes da go najdes toj so e posledniot 1.9 tdi so go sdruze znaci da baram floyd verzija?Glej ako moes da go najdes toj so e posledniot 1.9 tdi so go stavaa posle u 4kata
До 1997a kako da go najdam od koja godina do koja go stavale u 3
--- надополнето: 4 јануари 2012 во 21:00 ---
Тоа не било од горивотго него од 500-600000 илјадарки што ги има поминатоШто мислите за новиве горива што ги промовираше Макпетрол? Пред да ми рикне бош пумпата ставав од Макоил се додека се случи оној тажен момент каде што се опростив со 600 евра. Почнав да ставам исклучиво во Макпетрол, но сега јанза ме јаде, или пак лук ооил е решењето. Инаку се работи за Астра Г 2000 дизел ДТИ. 1999 модел не е со исузу мотор. Кажувајте совет кој што мисли. Или на крај да бутам во нафтата и уље за да ја подмачкува бош пумпата?
Od 1996 do 1997 e stavan toj motor ima 110 konja nemoes da go utnes.a kako da go najdam od koja godina do koja go stavale u 3
--- надополнето: 4 јануари 2012 во 21:00 ---
moj drugarski sovet so sum go cul od 100 majstori ti e da si turas po malku dvotaktol u rezervar da si se podmackue pumpata, ako sakas da ti trae poise.Што мислите за новиве горива што ги промовираше Макпетрол? Пред да ми рикне бош пумпата ставав од Макоил се додека се случи оној тажен момент каде што се опростив со 600 евра. Почнав да ставам исклучиво во Макпетрол, но сега јанза ме јаде, или пак лук ооил е решењето. Инаку се работи за Астра Г 2000 дизел ДТИ. 1999 модел не е со исузу мотор. Кажувајте совет кој што мисли. Или на крај да бутам во нафтата и уље за да ја подмачкува бош пумпата?