- Член од
- 7 март 2012
- Мислења
- 238
- Поени од реакции
- 21
so zadovolstvo ke gi napram tie 10 skleka i uste 10 ako treba a posle ti ce se cepkas po dzeboj a jas? vo pravo si jas zemam plata od tebe i od site drugi koi plakjaat pridonesi ama ne treba na gla da se kacuvate pa na kraj kraeva fala da ti recam za hranata jas kako i site drugi si go zarabotuvam lebot a nikoj ne te maltretira tebe znaci najnormalno ti se obrakjame s so gospodine ve molam dajte mi dokumenti ne gledam nikakvo maltretiranje tuka od cista kultura treba da mi gi dajs i da mi recis povelete a ako si ti tolkav mangup so mi davas plata togas bidi mangup i kupi si zimska oprema prva pomos trokut elek novi zimski gumi i druga oprema a ne da se silis na mene na forumi so vlast i so gaz nema igranje prijateleТи бе све грешно си сватил... Јас сум вработен во приватна фирма, плаќам придонеси, даноци, од кои ТЕБЕ ти стига плата. И ти то треба да си го клајш во глата, не да ми се курчиш тука на форуми. Ако сакам јас ти ќе напрајш 10 склекој, фала ќе ми речиш шо те ранам. И земи таму прочитај тоа законот, нетуку се сили џабе.
Ако тебе ти притекни дека во месец јуни треба да се носат синџири и да ме тераш да клавам синџири, тогаш шо прајме? Можи уште миљарда работи да ти притекнат...
Не бе братче, не продавам пуфки. Само ти ја кажувам реалната слика, најкултурно. А гневен сум оти не малтретирате без потреба. Ко пиши во законот дека нетреба да се носат синџири, зошто замарате? Нека пишеле дека треба да се носат синџири без разлика на гумите. Толку. Сите ќе носиме. Посекако вие (комисија за сообраќај на МВР) го смислувате законот, не го смислувам јас...
--- надополнето: 22 ноември 2012 во 14:05 ---
Абе и јас возам All Season, мада мојата кола е на задна.... така да и во 10 цм снег синџири ќе ми бидат неопходни, затоа и си ги носам со мене.
П.С. Не е лошо да потренирате на суво како се местат ланците, не е баш нешто сложено, мада заебано е кога ќе ви притребаат (недајбоже) да се учите на ладно како се монтираат.
mozam da ti naredam da montiras sindziri do 15.03.2013 posle ne na kraj sepak se slozi so mene deka sindzirite se potrebni