- Член од
- 25 ноември 2013
- Мислења
- 1.657
- Поени од реакции
- 1.519
Druze neam ja broj od nego, a i ne e vo Skopje majstorot.пушти ми телефонче од мајсторот ако не ти е проблем. фала ти
Druze neam ja broj od nego, a i ne e vo Skopje majstorot.пушти ми телефонче од мајсторот ако не ти е проблем. фала ти
Zamaec ti e flywheel na angliski. Za otkazuvanje zavisi kako ja vozis. Nekoi ke traat dodeka odi kolata, nekoi ke se menjaat bar ednas. Obicno koa se menja kumplung pozelno e da se vidi zamaecot i po potreba da se smeni.Да ве прашам нешто околу замаец , на колку км почнуваат да откажуваат ? Дали е нормално на 170.000 км да почне да зеза ? Колку често се менува тоа , дека е многу скап дел , и како е на англиски замаец ако некој знае , да земам да истражам
Ми нудат кола со 170.000 , ама зеза ламелата или замаецот (треба на мајстор да се утврди точно), па чув нешто дека на многу возени коли им откажува замаецот, па се сомневам дека е враќана км. на возилото.
За што кола?Да ве прашам нешто околу замаец , на колку км почнуваат да откажуваат ? Дали е нормално на 170.000 км да почне да зеза ? Колку често се менува тоа , дека е многу скап дел , и како е на англиски замаец ако некој знае , да земам да истражам
Ми нудат кола со 170.000 , ама зеза ламелата или замаецот (треба на мајстор да се утврди точно), па чув нешто дека на многу возени коли им откажува замаецот, па се сомневам дека е враќана км. на возилото.
Не се разбирам во коли како некои членови што веќе ти дадоа совет, ама промена на замаец и ламела е повеќе прашање на стил на возење одколку километри. Другар зема Ауди а3 2008 година (ова збориме за далечната 2016та ), колата беше со 85-86к поминато и цел сет ламела и замаец беше за менувањеДа ве прашам нешто околу замаец , на колку км почнуваат да откажуваат ? Дали е нормално на 170.000 км да почне да зеза ? Колку често се менува тоа , дека е многу скап дел , и како е на англиски замаец ако некој знае , да земам да истражам
Да ве прашам нешто околу замаец , на колку км почнуваат да откажуваат ? Дали е нормално на 170.000 км да почне да зеза ? Колку често се менува тоа , дека е многу скап дел , и како е на англиски замаец ако некој знае , да земам да истражам
Генерално толку му е силата, кај мене откажа на 160к, сепак зависи од возилото, на моето целиот сет беше 14 000 денари + 4000 денари работна рака, може да биде поефтин од ова, а може и неколку пати поскап.Да ве прашам нешто околу замаец , на колку км почнуваат да откажуваат ? Дали е нормално на 170.000 км да почне да зеза ? Колку често се менува тоа , дека е многу скап дел , и како е на англиски замаец ако некој знае , да земам да истражам
па нека ти спушти од цена колку мислиш и земи ја. Он знае дека треба да се мења и затоа ја дава, твое е да се исценкаш.Увозна е да за Мазда 3 се работи 2006та дизел, 600евра е видов замаецот
па нека ти спушти од цена колку мислиш и земи ја. Он знае дека треба да се мења и затоа ја дава, твое е да се исценкаш.
Колку што јас знам, најчесто се менува цел сет, ама нека ти каже некој кои има повеќе разбирањеубава цена и дава , ми се исплати да го сменам замаецот 600 евра , е сега ме мачи дали со замаец треба други делови да се менуваат , пример дали замаец ламела и кумплунг како што спомна некој погоре се менуваат заедно ? Да не повлекува замеецот други делови да се менуваат конкреткно ми е прашањето.
Епа не знам кои делови спаѓаат под цел сет , некој ако знае да каже би било суперКолку што јас знам, најчесто се менува цел сет, ама нека ти каже некој кои има повеќе разбирање
А и ако си во можност да смениш се зашто после да плаќаш пак за работна рака на истото?
Го сменив мојот пост прочитај пакЕпа не знам кои делови спаѓаат под цел сет , некој ако знае да каже би било супер
Епа не знам кои делови спаѓаат под цел сет , некој ако знае да каже би било супер