- Член од
- 7 октомври 2011
- Мислења
- 9.377
- Поени од реакции
- 11.748
Дечки преглед и полнење клима каде во скопјево?
Пасат е колата
Пасат е колата
Dog SecurityДечки преглед и полнење клима каде во скопјево?
Пасат е колата
Ги разгледував овие Dog Security што ги спомнуваш во претходниот пост и види на што наидов:Прегледај го приврзокот 148417
Е баш од овде ми капе по малце
Го најдов ова средство на Carclub форумот од дечко што имал ист проблем како мене, му помогнало. Ќе почнам да го барам, па ќе видиме
Прегледај го приврзокот 148418
Имаш колку сакаш...јас ја полнев пред некој ден во pneumatik.mk ...промоција: проверка и полнење 1 000 денари.Дечки преглед и полнење клима каде во скопјево?
Пасат е колата
Јас би ти го препорачал сервисот Цеко, позади ПТТ школото. Имам искуство на неколку наврати со нив, ПРЕЗАДОВОЛЕН.Дечки преглед и полнење клима каде во скопјево?
Пасат е колата
Леле фала ти многу. Не знам како сум ги промашил овие, утре баш ќе поминам.[DOUBLEPOST=1464735389][/DOUBLEPOST]Ги разгледував овие Dog Security што ги спомнуваш во претходниот пост и види на што наидов:
http://www.dogsecurity.mk/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1601&category_id=110&option=com_virtuemart&Itemid=1&lang=mk
![]()
Можеме ние да нагаѓаме до утре, и пак ништо од кажаното да не е. Најубаво на мајстор, да ја стави на компјутер и да се види што е проблемот.
Idi si prvo na dijagnostika, ama veruvam deka 99% ti e EGRot. Sega rabotata e sto ako e mehanicki se cisti ama mislam deka kaj tebe e elektronski i kje treba menuvanje. Sepak pak kje kazam DIJAGNOSTIKA PRVO.
Што поврзаност има грејачот со ЕГР вентилот?Грејачот на тоа Поло не се активира кога е топло времето,се активира на минусни температури.Idi si prvo na dijagnostika, ama veruvam deka 99% ti e EGRot. Sega rabotata e sto ako e mehanicki se cisti ama mislam deka kaj tebe e elektronski i kje treba menuvanje. Sepak pak kje kazam DIJAGNOSTIKA PRVO.
Epa kaj stariot na pasatot e totalno istoto ukluceno i na dijagnostika pisuva deka e EGRot. Sto ima zaednicko tamu vnatre neznam. Ama on go ima totalno istiot problemШто поврзаност има грејачот со ЕГР вентилот?Грејачот на тоа Поло не се активира кога е топло времето,се активира на минусни температури.
Неможе да е исто,пошто тоа Поло е со 3 клипа,а на татко ти Пасатот е со 4 клипа.Epa kaj stariot na pasatot e totalno istoto ukluceno i na dijagnostika pisuva deka e EGRot. Sto ima zaednicko tamu vnatre neznam. Ama on go ima totalno istiot problem
Zatoa i rekov da ide na dijagnostika.Неможе да е исто,пошто тоа Поло е со 3 клипа,а на татко ти Пасатот е со 4 клипа.