Во MAXIMA!Кај има дискови за Suzuki Intruder 1400cc?
Добро де, З-грешка, наместо на "F" ми отишол прстот на "X"Fuck you be all!
btw, yamaha e top proizvoditel na NEKOI modeli!
I jas 535kata ja smetam za shit!
No, jasno i glasno ke kazam!
Mojata Yamaha FJ 1100 od 85 i FJ1200 od 92 se pokazaa kako edni od najsolidnite masini voopsto napraveni.
Eden hrvatpred 5 meseci proglasi eden milion km na standardna yamaha fj1100!
Pa sea vidi mu esap!
Mandrak, XJot e na Božo
A i toj e bajagi solidna masina i cak postara od mojata!
Nekoi modeli se bez soodvetn pandan kolku se solidni!
Jas mozebi bi menjal FJ za CBR 1000F, ama so toj jajca ke ti padnat za da go zavrtis u stoenje
zatoa velam, ne sudete bespolezno ako nemate poznavanje soodvetno
i dzish, ne mu ja misli mnogu ako e solidna masinata, zemaj, registriraj i doagjaj na voznja
Кај источниот сосед, во Пазарџик!Ima li nekoe mesto kade mozam da najdam mnogu motorcikli na edno mesto na staro (kako avtopazar) ?
Сакаш да ги никлуваш или да ги хромираш?ХЕЛП!!! Знае некој некое место каде што можат да ми ги пониклуваат бандажите и уште некој ситни елементи на моторот? Олд тајмер е и сакам да го репарирам.
никлување беше она да свети ко огледало така? ...тоа сакам јасКај источниот сосед, во Пазарџик!
--- надополнето: Jul 16, 2011 1:53 PM ---
Сакаш да ги никлуваш или да ги хромираш?
Бомбината или намотката на радилица... За шо мотор прајме муабет? Новите најчесто го немаат делот платинаможе хелп :S
што може да се има зезнато ако не фрла струја ниту на свекичката ниту на платината?
abe motorov e od 53-ta zatoa neka ne te cudi sto ima platina ...nego kako da ja proveram bombinata dali e do neaБомбината или намотката на радилица... За шо мотор прајме муабет? Новите најчесто го немаат делот платина