Совети за неверни:)

Sandra

wicked
Член од
24 август 2005
Мислења
1.490
Поени од реакции
224
A zosto da izneveruvate?Koga mozite fino,lepo da i kazete,vaka i vaka,mene so tebe ne mi e poveke to so bese porano dosadno mi stanuva i kraj...Cut,cut so neze i pustete se vo akcija:)
Mozesh se ushte da go/ja sakash partnero/partnerkata .. zaljuben da si vo nego/nea .. Ali ti treba neshto i samo neshto drugo vo momento.. Ne znachi deka sakash da zavrshish so vrskata :) Ja mislam deka neverstvo moze da bide predobra za vrskata :)

M

marsovka

Гостин
Uzivaj dur mozesh, krijaj i lazi dur mozesh .. ali na kraj ke te fati. Kolku i da se kries kolku i da lazish.. Ke doznae.. i togash nema da uzivash vekje.
жените,па и мажите посебно оние кои се во долга врска секогаш ЗНААТ....Они имаат интиуција и многу добро знаат и осеќаат дека ебеш на страна само си преќутуваат .Се разбира се додека им одговара на нив....

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Неверство е едино нешто што би ме натерало да удрам женска! Затоа совет до сите шо планираат да идат со мене да не ме изневеруваат! х)

Sandra

wicked
Член од
24 август 2005
Мислења
1.490
Поени од реакции
224
жените,па и мажите посебно оние кои се во долга врска секогаш ЗНААТ....Они имаат интиуција и многу добро знаат и осеќаат дека ебеш на страна само си преќутуваат .Се разбира се додека им одговара на нив....
A moze i da ne chutish ako ne ti se dopagja :) Makar i dolga vrska .. Znam poveke parovi sho ne ostanalo zaedno posle neverstvo .. Ma ajde ja bar mislam deka you need some spices into the relationship .. A neverstvo .. moze da e dobra igra za da si ja prodolzish vistinskata vrska :D

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
A moze i da ne chutish ako ne ti se dopagja :) Makar i dolga vrska .. Znam poveke parovi sho ne ostanalo zaedno posle neverstvo .. Ma ajde ja bar mislam deka you need some spices into the relationship .. A neverstvo .. moze da e dobra igra za da si ja prodolzish vistinskata vrska :D
си го гледала филмот : "отидов да го ебам комшијата за да си ја спасам врската" -многу е јак, ако не ти е гледан да го гледаш, ептен хепи енд има!
Ова малце не ми мириса на арно, зборам веќе ако "глумиш верност"! Убо е да се штракниш еднаш настрана, па после ќе размислиш и ќе му се вратиш на партнерот ко ништо да не било и дури многу поарно ќе ви биде? хммм...
Или некој шо сакал да те има те лажел или многу лош филм си гледала!
Морав вака процедурално да интервенирам, со цел да спречам лоши последици по здравјето на денешната овдеприсАтна младина!:smir:

Sandra

wicked
Член од
24 август 2005
Мислења
1.490
Поени од реакции
224
си го гледала филмот : "отидов да го ебам комшијата за да си ја спасам врската" -многу е јак, ако не ти е гледан да го гледаш, ептен хепи енд има!
Ова малце не ми мириса на арно, зборам веќе ако "глумиш верност"! Убо е да се штракниш еднаш настрана, па после ќе размислиш и ќе му се вратиш на партнерот ко ништо да не било и дури многу поарно ќе ви биде? хммм...
Или некој шо сакал да те има те лажел или многу лош филм си гледала!
Морав вака процедурално да интервенирам, со цел да спречам лоши последици по здравјето на денешната овдеприсАтна младина!:smir:
Ako sakash daj mi go naslovo po angliski :) znam deka gi menjat nekogash i nema nikad da go najdam na svedski ako go neam na angliski ..

Ima nekoj sho ne lazi u vrska od pochetok ? Ne .. do sa ne me lazel nekoj za toa .. ni mi daval predlog za toa da sme go imala toa u vrska :) Ili pa mi go naprajl za da se mislam deka bi bilo nogu poubo da se ima ...

Nego kazhuvam kako sho mislam.. Isto kao sho nekoj lugje pauzirat u vrski.. ida so drugi da bida 2-3 nedeli i ajde posle tie 2-3 nedeli kje svatat deka nekjam drug/druga i pak kje se vratat zaedno:)

ama sekoj so svoe mislenje:)

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Е за да неморате да се криете нешто посебно.. Уште од почеток поставете си ја полабаво врската без разлика што го има нели правилото - Без варање..
Ако е навикнат од старт партнерот да не те замара на секое - Кај си? Со кој си? Што прајш? Ќе можеш слободно да шетнеш на страна и да немора ни објаснување да дадеш.. Нит ќе смениш понашање, нит ќе ти биде страв дека ќе те фатат.

А више во постегнати врски..
Да се пази на парфем, шливки.. А момците и да не дозволуваат онаа другата да ги гребе или недај боже да им закачи нокт пошо тоа не се утиња. А и добро оправдање нормално.. Алиби ово оно..

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Ako sakash daj mi go naslovo po angliski :) znam deka gi menjat nekogash i nema nikad da go najdam na svedski ako go neam na angliski ..
Ќе ти дам линк по пп да не се малтретираш!
Ima nekoj sho ne lazi u vrska od pochetok ?
Има многу шо не лажат! Не дека јас сум поштен многу, ама никад не лажам!
Nego kazhuvam kako sho mislam.. Isto kao sho nekoj lugje pauzirat u vrski.. ida so drugi da bida 2-3 nedeli i ajde posle tie 2-3 nedeli kje svatat deka nekjam drug/druga i pak kje se vratat zaedno:)

ama sekoj so svoe mislenje:)
Твоето мислење си е во ред, муабетот ми беше: не е во ред да се трудиш после да ја спасуваш врската ако еднаш ти мрднал опашот на страна, зобрам за врска не за брак!
А тие паузи во врски, малку јас не ги разбирам некако ми се Ногу авангардни!:toe:

Sandra

wicked
Член од
24 август 2005
Мислења
1.490
Поени од реакции
224
Твоето мислење си е во ред, муабетот ми беше: не е во ред да се трудиш после да ја спасуваш врската ако еднаш ти мрднал опашот на страна, зобрам за врска не за брак!
Ama mozi nema sho da spasuvash ? :) Mozi spasot vo vrskata kje bide bash da sum so drug ? :) Ne znachi direkt deka ako e tipkata so drug ili tipot so druga deka gi gubi chustvata kon partnero/partnerkata :)

DarkWalker

Think globaly , Act Localy!!!
Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
Сандруш да се трудиш да спасуваш врската , слободно врати ми се и така и двајцата сме неверни :))):smir: хаха

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Не разбирам - што значи тоа „неверство“? Дека ќе има човек секс со друга личност покрај онаа со која се *договорил* дека ќе биде заедно, т.е. дека еден со друг ќе си бидат сексуални партнери? Па договори се прават и раскинуваат - гледајте ги политичарите.

Ако некој е незадоволен од својата постоечка врска, тоа *не* е изговор да има секс со други луѓе. Тој/таа тоа го *сака* прво и пред сè и нема да го направи ако нема макар и најмала желба за тоа. А ако сака да ја спаси врската, ќе се фокусира на врската, а не да изиграва мачо/слободничка, „со цел да се спаси врската“. Глупости!

Ако некој сака да има секс со друга личност, а е во врска, според мене е најдобро да и` ја соопшти таа желба на личноста со која е во врска, т.е. со партнерот. Ако партнерот одлучи токму тогаш да ја прекине врската, тоа е ризик со кој мора да се соочи тој што бара повеќе отколку што тековниот партнер може да му го пружи. Значи, кој сака повеќе од еден партнер, треба да биде фер кон сите нив и чесен и сите да знаат дека тој/таа спие со повеќе луѓе. На тој начин ќе се знаат работите и секој ќе може да реагира како што смета дека треба.

Упатство за употреба.

Член од
20 октомври 2012
Мислења
3.612
Поени од реакции
6.240
Никогаш не признавајте и глејте да не ве фатат!

N

NikolaMKD91

Гостин
Никогаш не признавајте и глејте да не ве фатат!
Еден мој познаник имаше такво мото : Не признај до смрти . Жена му на дело го фати, во очи будала ја направи жената и не и призна .Ден денес не признава, а сите знаат дека ја изварал жена му. :pos:

TAM

Член од
18 февруари 2014
Мислења
36
Поени од реакции
6
Еден мој познаник имаше такво мото : Не признај до смрти . Жена му на дело го фати, во очи будала ја направи жената и не и призна .Ден денес не признава, а сите знаат дека ја изварал жена му. :pos:
i sto bidna si zivee li so zenata se uste :D

Kajgana Shop

На врв Bottom